Fürdőszoba tervező

Máris a Tiéd lehet:

Keresztnév:*
E-mail:*

Mit tartalmaz az ingyenes START csomag?

Ajándék Webmagazin: internetes fürdőszoba magazin, tele ötletekkel, képekkel és tippekkel, melyet a feliratkozás után azonnal megkapsz e-mailben

Ingyenes fürdőszoba tervező programok: Tervezd meg leendő fürdőszobád alaprajzát percek alatt – 3 ingyenes és népszerű fürdőszoba tervező programot ismerhetsz meg és használhatod ingyenesen máris a feliratkozás után.

Tippek és Trükkök hírlevél: Nélkülözhetetlen tippek és hasznos trükkök szép új fürdőszobád érdekében. Az e-mail sorozat teljesen ingyenes, a tippeken és trükkökön túl mások beszámolóit, részletes költségvetéseket, játékot és egyedi, akciós ajánlatokat is tartalmaz.

Adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább senkinek és a levelekről bármikor,  egy kattintással leiratkozhatsz.

Keresztnév:*
E-mail:*

Olvasói vélemények:

Kedves Szilvi !

Fogadja őszinte köszönetemet, gratulációmat amit csinál , ahogyan csinálja az briliáns.
Miután a fürdőszoba mindig a népek kulturájának meghatározó , minősítő eleme volt Ön valódi küldetést teljesít ennek tárgyában.
De jó lenne más területen is ilyen rátermett emberekkel találkozni.

Kézcsókkal, vödör vízzel, tisztelője : Kocsis Albert

************************************

Kedves Szilvi!
Nagyon tetszik az oldalad, mióta rábukkantam, alig alszom…:)

Erzsi

*************************************

Köszi a webmagazint! Sokat segítettél, jó ötleteket kaptam.

Chlariss

Ezt is olvasóink mondták: “Én azért szeretem a FürdőszobaTitkokat, mert……

“Itt mindig olyan tippeket kapok, amik beválnak.”  Lívia

“Bőséges ötletek” Rita

“Nagyon dinamikus, érdekes és sok jó tanácsot ad.” Zsuzsa

“Kedvencem a regisztráció után kapott e-mailek ötletekkel és sok segítséggel.” Ancsi

“A stílusod nagyon közvetlen, élvezem ezt a játékos, kedves hangvételt.” Edit

“Mindenre találok megoldást, ötletet, tippet és nem csak horror áron.” Krisztina

“A praktikus ötletek miatt, ami nekem eszembe se jutott volna:)” Anikó

“Nagyon tetszik az egész. Tavaly ősszel lettünk kész a felújítással. Sok ötletet kaptunk a FürdőszobaTitkoktól. ” Olga

“Boldog vagyok, hogy rátaláltam a Boldog Szilvi oldalra.” Ilona

“Közvetlen, személyes stílus, sokoldalú, rengeteg hasznos információ, ötletbomba” Mati

“Valójában az egész nagyon tetszik!” Ferenc

“Jó ötleteket és tippeket találok a fürdőszobám hangulatosabbá tételéhez. ” Ildikó

“A törődés velem.” Gábor

“Az, hogy megtanultam bármekkorát álmodhatok, ha hiszek benne, megvalósíthatom.” Maya

“Minden, nagyon színvonalasak a levelek.” Zsolt

“Ahogy a reklám mondja, a fürdőszobám nem jöhetett volna így létre, ha nincs a FürdőszobaTitkok:)” Erzsi

Keresztnév:*
E-mail:*

FONTOS! Freemail-es, indamail-es, citromail-es e-mail címmel feliratkozók figyeljék a levélszemét mappát is, és vegyék fel az info@furdoszobatitkok.hu e-mail címet a baráti e-mail címek közé!

A jelentkezéssel elfogadod a jelentkezési szabályokat.

4 Responses to “Fürdőszoba tervező”

 1. TEKSE ILLES
  március 19th, 2009 at 09:04

  koszonom

 2. Andras
  április 25th, 2009 at 20:09

  nincs

 3. Boldog Szilvi
  április 25th, 2009 at 20:31

  Szia András!

  Jó hírem van, ajándék van:)

  Az ajándékokat a regisztrációt követően azonnal, e-mailben kapod meg.
  Ha nem találod a postafiókodban, annak 2 oka lehet: vagy az email szolgáltatód a spam-ek közé rakta (légyszíves nézd meg a mappát) vagy esetleg rosszul adtad meg az e-mail címedet.
  Ha nem sikerül, írj nekem az info@furdoszobatitkok.hu-ra és kitalálunk valamit.

  Szia,
  Szilvi

 4. Dina
  július 14th, 2009 at 11:42

  Mindenkinek aki keres és épp elötte áll.
  Olvassa el !
  Mi mikor nekilátunk megvettük itt vidéken a legolcsóbb Zalakerámia csempét is 2800,3,és 6 ezer fölött adták ,termékválaszték nem volt szín,ben,Forma,minta jó árban pedig 3 megyében szétnéztünk.
  Aztán megvettük,elsiettük a közelsége miatt.
  Még nemvolt internetünk.
  ha akkor van mi szerzünk be mindent rettentő sokat spórólunk,és mi szerezzük be az anyagot,munkásokat,kivitelezők egész máshogy zajlik nem pecsételi meg az utánni 3-5 évünket hogy saját szebből,hitel,kenyérpénzből,kis fizetésből nekünk kell apránként ezeket pótolni.
  Amikor épültünk az egész város,szomszédaink ,munkások,családok ide jártak lopni az övék ezért lett szép,befejezve jutottak dolgok és azért mert mindegyik aki Állami hivatalban dolgozott segített a fekete boltokat,árut csalásokat engedélyekkel lefedni,benne volt.
  Szinte ingyen lett a házuk annak a berendezése,hazudoztak pedig mind pénz nélkül jött ide.Muslincák.
  Ez kiderült lebukott mind többször azóta nem a szívünk csücske de eladni,kiszállni már többért nem tudtunk.Senki se.
  Sokan próbálták de híre ment ,nem könnyű és új házak vétele,épülésánél így lehet járni.
  A lopások,családok ,növekedések,lepapírozások,hamisítások,részükről folytatódnak mert új alany,család mindíg lesz valahol.
  Ez nagyon rosszul hatott a benne élőkre én és a párom élete,éveire ,nagyon megéreztük..igaz a mondás a nagy pénz,összeg örökség hozza a sok piócát,férget a csalók,gazemberek bajokat akkor mindenki tetszeleg,kedves még a rokonod,barát,szomszédodban sem bízhatsz.
  befektetésnek indúlt ,család kiment a pénzét ,kelepcének a gyerekeknek beletegyenek mindent,fizessék ,önerőből berendezzék másnak,többet érjen,aki kihúzza alóluk,ezen fáradoztak, és veszteség,bajokat könnyek,vitákat sok rosszat hozott hiba volt.

  Ott kezdődött csempe vételünk,hogy amikor kiszállították hiányzott pár szín,négyzetméter,az összes díszléc jól le lettünk húzva nem jött ki az ára,a mennyiség.Háromszor kellett visszamenni cserélgetni,reklamálni,nem azt hozták ki.rájöttünk hogy a Sz******helyi.P** (módosította a szerk.)áruház feje a vezető a kisinas hölgyike aki számolt,számlázott benne volt és a házunk építtetője a kivitelező és a munkások aki érte ment mind a kettő ,többen is csíptek belőle a fugáról nem is beszélve.Amit kiloptak,hiányzott kb,3-szor kellett saját kosztpénzből pótolni megvenni.
  Én felírtam a nevüket márkanév,át mennyiség és vittük a számlát a hölgyike ott bukott meg hogy a számítógépre bevitt név mennyiség,ár szám nem egyezett hogy mit vittünk mit adtak el pedig ott vagy 3-szor egyeztettünk.
  a kádunkra vagy 2 hónapot vártunk,osztott a ház kivitelezője holott benne volt az árban olcsóbbat szereztünk be mint amibe akart építeni meg a munkások bérén szörnyű volt a ház építés ma is félkész egy rom.
  A munkásait kb12 ízben kaptuk lopáson,ha nem vagyunk itt nem ennyi anyag tünik el,nem készül el,így nekünk ez annyiba volt hogy már aranyba,márványba öltöztethettük volna a házat.Senkiben se bízzatok és ne engedjétek be a házatokba ne adjátok ki a terméket a pénzetek senkinek ,senki kezébe.
  Ajánlatos ott helyben leszámolni,elvinni fizetni és átellenőrizni előttük ha hagyják,ha nem tetszik vagy sem az árut a számlával,pénz és mennyiséggel .Sajnos a számlacsalásokat nehéz bizonyítani, ha több ember keze benne van ,de azért látszik az eltűnt anyag,pénz négyzetméterek a kár.Okuljatok és tanuljatok belőle.
  az Internetes áruházakkal ezekkel szemben nagyon pozitív eddíg a tapasztalatunk akik ilyeneket mint helyben nem engedhetnek meg maguknak hosszútávú
  ú sikerük,versenyképességük és hiteleségük érdekében,mi többször szállítattunk le futárral, cégektő,s l öröm volt így vásárolni,bármit.
  Ennek fényében is munkást is Romániából hozatuk és ismerőseink ,akik napi bérbe fizetett felesben nap eleje és nap vége.,munka befejezte,az anyagot elzárta ő osztvaa ki velük volt és felépült a háza lopások,veszteségekés bosszúságok nélkül fele annyiból.
  Itt pedig levegőt se veszünk ezek után nem hogy ezektől bármit venni,a neten oldjuk meg,megbízható források,emberek,cégek és szolgáltatóktól.
  Tessék vigyázni szakember tekintetében is.
  Ne vegyék meg a drága fugát sem mert a miénk ,kb 10 zsák eltünt a szemét burkoló egy félét kevert mindenhova .mindenhol sötétbarna van pedig vettünk Bahama bézst,Melbát,kéket a drágábból,mindből 3 zsákot.bekeverte azt is gipszel,porfestékkel,mint a falfestéket.
  A kék és a Bahama meg a Melba elpárogott,ezek meg eladták visszacserélték becserélték maguknak a lopott cuccot, eladták másnak,kitalálták meg vedd tőlük vissza a tiédet.
  Szívás !
  A legnagyobb érték a konyhai,fürdőszobai ,előszobai csempénk,java már kiszállításkor eltünt,aztán itt a házban felrakás közben a kivitelező felelt a mukásaiért ,így a csupasz ház 4 falat fizették ki a családok .abban is a tégla,alap a fa ki tudja honnét miből volt mert megroggyantak beáztak a házaik.Értékcsökkenés állt elő miattuk,további állag romlás amit máig halogatnak nem javítanak ki miközben új házakat építenek fel,adnak el.Nuku betonozás.,utak,beigért játszóterek és levágott csatorna,eresz kispórolva,ellopott tetőcserép,kihagyott terasz cserepezés.Kihagyott közfalak,négyzetméterek ,lopott és 2.3.osztályú szajréból építve leszámlázva,számla és ingatlan csalások,kivitelezési terv ,szerződés meghamisításai,és ki lett találva készház fizesd az ablakot,tett,cserép a festést,csempét,ajtót,ablak,szigetelést ,parkettázást ,betonozást,burkolást ,garázs elő,tető amit kihagytak.
  ez kb + több százezertől több millió kb amiből már luxus kérót lehetne kihozni.Konyhabútort is igértek,meg kandallót így hírdették meg aztán ez lett.a sok munkabérből,fizetés élő család,hitelek,szülői pénz ők és családjaik mind kimerültek sokba volt ez nekik nagyon megégették magukat.Sajnos ilyen szar emberek vannak,lesznek és még ma is épülnek,átvernek gyanútlan vevőket akik a sajátkárukon tanulják meg mert az emberek ennyire naívak és bíznak,hiszékenyek jól akarnak járni,szépet és bárkire rábízzák magukat a pénzüket.
  ********************** ((nevek kitörölve! módosította a szerk.)
  Aki nem hiszi az nézze meg vasban amit épültek és félbehagytak házakat,a tönkretetett és legatyásított lakókat,tapasztalataikat.

  Ebből miért nem születnek cíkkek,honlapok,hogy az ilyen szemetet ki lehessen szűrni mivel újabb családokat szednek áldozatul évente az ilyen emberek,cégek,iparosok és rossz fényt vetnek a tisztséggel élők,dolgozókra mer azért van olyan is aki nem lop,csal,hazudik el tud számolni megkéri az árát beleszámolja de korrekt .
  Ezért kérem,haa tudtok rokon,,ismerős által keressetek szakmunkást.Építtetőt kivitelezőt.Sok új házat ezért nem tudnak és fognak eladni mert ki lett fogva,lopva nemér annyit,sokat rá kéne még költeni kiütött az állagromlás a kivitelezési hibák kb eddíg több tíz,száz házban amit felépültek.a beépített anyag és a kivitelezések,kihagyások,kispórolások hiányosságai.
  persze fordult mindenki Apeh,GVOP,VPOP,SZABVÁNY HIVATAL,HATÓSÁGOK,Fogyasztóvédelemhez leadták vidékre az ügyet ahol sok ember összejátszani benne volt a keze sok ember kerülhetne sittre és bezárnák a cégüket, ki van osztva osztalékok,haszon.
  Mindenki oda tart húz hivatal,bíró ahol hasznot remélnek ki neki tartósan,hosszútávon mindegy miből és hogyan.
  A panelok 14,6 millás árából csak mi jöttünk rá megkaptuk az eredeti tervet aztán lett 3 új hogy kiloptak ott elcsaltak,anyagokat,négyzetmétereket a garázst vagyis már drágábba adták el a 2 szobával kisebb lakásokat,aminek így értéke alig volt ,ért szerintem 9-11-et.
  A Pr*ktikerbe meg senki se menjen venni meg a T*scóba majd a pénztárnál való fizetésnél,reklamáció, akcíós 2 in 1,3c in 1,átveréseknél rájön miért.
  Ugyanaz az önkormi,ugyanaz a vám,hatósági emberek,engedélyeztetések,ugyanaz a cég,építész,kivitelező.
  Tessék körbenézni ti magatok beszerezni,elhozatni vagy futárral és ugyanazt megkaphatjátok akár 50 % olcsóbban is .
  mI pl lámpát mentünk venni Pr*ktiker.Ki volt írva 5700 ft odavisszük pénztár közlik nem ennyi 8600 ft db.Ezt még 4 különböző esetben terméknél a 3 év alatt vagy 6 esetben ugyanígy lejátszották,mindjárt kitűnt, hogy az eladók,áruház vezetők a tulaj tudta nélkül zsebre dolgozhatnak.
  ugye ezt nem adhatná el,mint amennyi ki van írva és a vevő félre tájékoztatása,hibás tájékoztatása az ő felelősségük,úgy tudom mindent el kell mondani az eladónak,a szórólap,Webáruház marketingje nem lehet hibás ,a pénztárosaik,reklamációs részlegük nem s beszélve ha ők hibáztak még ők ugatnak érzik maguk ide értve.
  Helytelen piaci magatartás.
  ide értem azt is hogy a terméken a beszerzési forrást,ár,kód származási hely,műszak kompetenciák,termékismertető a termék mellett,dobozán,csomagolás fel kell kéne tüntetni ,meg,kellenne találnunk nekünk vevőnek és nem futkosni a sorok közt eladókért s a pénztárnál csodálkozni hogy akkor mégis mennyi ,meglepetés ár lesz hát ezért nemvolt kiirva.
  megértemén hogy be kell hozni valahol a nyaralásuk,tandíjuk a ruhatáruk és hétvégi bukik árét a gyerek cipőjét de ne a vevő kárára az üzletére mert a tisztességtelenség határát súrolják.Persze akár faipar,munkás,fodrász,burkoló,festő,építőiparos,hivatalnok a nagy arány ezekből áll .
  Ezért bármit vesztek igénybe kérjetek ára,árajánlatot,többektől,nézzetek körbe és számoljatok,mert amit mások zsebébe raktok,kilopnak,csalnak tőletek azon kitelik egy nyaralás,ruha bútor ára magatoknak.a családba,rátok !
  Ugyanazt megvettük 2800,3400 ft áron beszerzésin,Leakciózták nekünk.
  egy nap meg elindulunk gyeptrágyát enni meg matracot mert a szórólapukban volt,webáruház olcsón az ,mire odaérünk közlik nincs ,az vagy olyan kiszerelésben és az ára nem annyi mint feltüntették potyaút nagyon berágtunk,de a T*scó, M*dia M*rkt se jó a tapasztalatunk.
  Áruház viszonylatban a L*dl,Sp*r, Intersp*r ,P*nny kap jó pontot.

Neked mi a véleményed?

Mielőtt kérdeznél: A kérdésekre általában 1 héten belül válaszolunk, köszönjük türelmed. (ha most először írsz ide, akkor a hozzászólásod nem jelenik meg azonnal, hanem csak akkor, amikor válaszolunk rá.)

A reklámtartalmú hozzászólásokat automatikusan töröljük. Amennyiben reklámozni szeretnéd magad, céged vagy terméked, a Mesterkereső vagy Üzletkereső oldalon a helyed!)

Fürdőszoba felújítás, építkezés előtt állsz?
Ötleteket és kedvezményeket keresel?

SZOLGÁLTATÁSOK

Fürdőszoba TV

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

  None Found

Ti mondtátok…

"Nagyon hálás vagyok a Fürdőszoba Titkokért, mert nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet lestem el innen és ennek köszönhetően most már nekünk is egy szerethető, nekünk tetsző fürdőszobánk van!" Kati

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

"Kedves Szilvi ! Fogadja őszinte köszönetemet, gratulációmat amit csinál , ahogyan csinálja az briliáns. Miután a fürdőszoba mindig a népek kultúrájának meghatározó , minősítő eleme volt Ön valódi küldetést teljesít ennek tárgyában. De jó lenne más területen is ilyen rátermett emberekkel találkozni. Kézcsókkal, vödör vízzel, tisztelője : Kocsis Albert"

Feliratkozás a Tippek és Trükkök hírlvélre!

"Kedves Szilvi! Nagyon tetszik az oldalad, mióta rábukkantam, alig alszom…:) Erzsi"

Az ingyenes Webmagazin Neked is jár!

"A Fürdőszobatitkok zseniális" - V. Ági, internet marketing szakértő

Feliratkozás az ingyenes magazinra és hírlevélre!

"Ellátogattam honlapjára, tetszetősnek találtam a tartalmában és megjelenésében egyaránt." K. Adrienn, feng shui szakértő

Jól jönne néhány ötlet? A megoldásért katt ide!

Gratulálok a weboldalhoz, ötletes, mozgalmas! Sz. Edina, lakberendező

Ingyenes fürdőszoba tervezők: Mert megérdemled!

A fotó és a bemutatkozó szöveg nagyon tetszett, kár eldugni." Cs. Péter, informatikus

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

A mai napon a furdoszobatitkok.hu fantázia nevű blogját meglátogattam. Szeretnék gratulálni hozzá, nagyon színvonalas honlapot készített. - egy szakmabeli webáruház

Feliratkozás az ingyenes magazinra és hírlevélre!

"Nagyon örültem, mikor véletlenül ráakadtam a lapodra, köszönöm neked, hogy van ilyen. " H. Józsefné

Jól jönne néhány ötlet? A megoldásért katt ide!

"Szia Szilvi! Csatlakozom az előző gratulációkhoz! Tényleg nagyon szép és hasznos az oldalad! :) Gratulálok!!" Anna

Ingyenes fürdőszoba tervezők: Mert megérdemled!

Jó lett a magazin, csoda szépeket láttam! Erzsi

Ingyenes fürdőszoba magazin: Ez még jól jöhet!

"Felháborító! Egy percem sincs és már vagy félórája itt ragadtam és olvasok:-)" P. Laci

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

ÚJ!!! CSEMPE KERESŐ

 • ÁR szerint (Ft/m2):

 • GYÁRTÓ szerint:

 • TÍPUS szerint:

 • Látványterveim:

  FÜRDŐSZOBA KERESÉS

  STÍLUS szerint

 • SZÍN szerint

 • MÉRET szerint

 • NÉPSZERŰ ROVATOK