Sokszor látok valami igazán meglepőt, jópofát vagy különlegeset. Valami olyat, amit szeretnék másnak is megmutatni. Ilyenkor eszembe jut egy régi reklám : “Nekem tecccik”:-)  És Neked?

Volt egyszer egy édes kis koboldra emlékeztető angol főnököm, Roynak hívták. különleges üvegtégla Bár az amerikai multi cégünktől egy szuper kocsit kapott cégautónak, azt az asszonynak adta, hogy legyen mivel elugornia kenyérért a sarki boltba, ő pedig egy ritka és különleges Jaguárral járt inkább. A céges parkolóban a többi csodaautó közül azonban a Jaguár úgy kiragyogott,  mint azok az üvegtéglák a többi közül, mint amit a héten egy óbudai csempeboltban láttam. Első pillantásra feltűnt, hogy ez nem ám a szomszédos barkácsüzlet raktárkészletéből való:-)

Egyedi, kézzel formázott, arany szállal szőtt igazi üvegtégla különlegességek ezek, és mi tagadás, első látásra, és menthetetlenül  szerelembe estem. A csempeüzlet tulajdonosától később megtudtam, hogy jó ízlésem van :))), mivel Andy Vajna és Robert de Niro a soron következő éttermébe pont ezekből a téglákból épít egy mesés bárpultot.

különleges üvegtéglaBár momentán az otthonomban nincsen szükségem óriás bárpultra, de az első perctől fogva azon tűnődöm, hogy melyik falat üssem ki, hogy a helyére néhány darab ilyen csodát beépíthessek (azért egy egész fal elég borsos lenne, mert ha jól emlékszem, darabja olyan 8 ezer Ft körül mozog).

Viszont díszítésnek is csodaszép, aki szereti a különleges dolgokat – különleges alakúak, legalább 20 féle színben- mindenképpen érdemes őket felfedezni, itt az olasz cég honlapja: MATTONE Poesia

Egy különleges üvegtégla zuhanyzó itt.

Nézd meg a többi Hét Műtárgyát itt.

Nekem tecccik:-) És Neked?

Similar Posts:

    None Found