Igazi álomfürdőszobára vágysz? Ahová mindig öröm belépni, ahol igazán fel tudsz frissülni… Szerinted mi kell hozzá?

Sokan azt hiszik, hogy kizárólag pénz, sok-sok pénz. Persze nem akarok hiú reményeket ébreszteni, hiszen egy fürdőszoba felújítás korántsem olcsó mulatság, és nem árt ha lapul némi apró a pénztárcádban:-) De szerintem van ennél valami, ami sokkal, de sokkal fontosabb…

Én rengeteg fürdőszobát álmodtam már meg lakásépítéseink és felújításaink során és abban hiszek, hogy a tökéletes fürdőszoba titka: az ÖTLET, így csupa nagybetűvel. Kell, hogy legyen valami extra, váratlan, különleges vagy jópofa dolog, ami megfűszerezi az egyébként nem feltétlenül méregdrága fürdőszobai berendezéseket. És Neked is azt javaslom, hogyha választanod kell egy fürdőszoba tervezés során a sok pénz és az ötletesség között, mindenképpen ez utóbbira voksolj! Persze azért az a legjobb, ha nem feltétlenül kell választanod:o))))

Ebben a blogban jobbnál-jobb ötleteket, “fürdőszobai fűszereket” gyűjtök össze Neked, hogy  igazán különleges és szép fürdőszobád legyen. A jobb oldali menüben különböző szempontok szerint tudsz válogatni a fürdőszobák között, ne habozz, kutakodj bátran és keresd meg a számodra legízletesebb fűszert. A cikkek alatt szívesen veszem és örülök hozzászólásodnak is, akár a véleményedet mondod el, akár kérdezel, akár tiltakoznál:)

Ne felejtsd el az igazi álomfürdőszobák titka nem a rájuk fordított pénzben, hanem a tervezésre szánt időben és az ötletekben rejlik:-)

További fürdőszoba ötletek itt!

Similar Posts: