Hol van Tenerife és a szálloda?

Az Afrika északnyugati partjainál fekvõ Kanári szigeteket a világ legfelkapottabb üdülõhelyei között emlegetik. Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobb és legkedveltebbike, az Örök Tavasz szigete.

A Regency Resort szállodalánc Tenerife legkedveltebb részén, Las Americas-ban található.

Jelentkezés az 1 hetes ingyenes szállási lehetőségre Tenerifén!

Milyen az átlaghőmérséklet és a víz hőfoka?

Tenerifét egész évben érdemes látogatni kellemes klímája miatt, a sziget déli részén átlagosan 330 napot süt a nap egy évben.. Májustól októberig 24 és 28 fok között mérnek nappal, éjszaka 17-19 fok között. A víz hőfoka májusban 19, míg októberben még 23 fokos. Télen egy pár fokkal minden hűvösebb.

Milyen az apartman?

Az ingyenes szálláslehetőséget a négy aranykoronás minősítésű Regency Resorts klub üdülői kínálják. Az apartmanok tökéletesen felszereltek, a konyha minden mai igénynek megfelel, a szobákban széf van, és külön teraszról csodálható meg az Atlanti-óceán. Az üdülők rendkívül családcentrikusak, külön gondoskodnak a kisgyermekekről (fűtött gyermekmedence, etetőszék, kiságy stb.), ezért bátran ajánljuk babákkal utazóknak is.

Jelentkezés az 1 hetes ingyenes szállási lehetőségre Tenerifén!

Miért ingyenes?

A Regency Resorts szállodalánc szolgáltatásai reklámozásának ezt a formáját sokkal hatékonyabbnak tartja, mint a hagyományos marketinget. Hiszen nagyon ritka az, hogy egy szálloda folyamatosan telt házzal menne. A fenntartási költségek (személyzet, állandó közös költségek) viszont állandóak, ezért a szállodának érdeke, hogy amennyire tudja, megtöltse üres szobáit. Ezekre a hetekre ajánlja fel a hotel ingyenesen a le nem foglalt szobáit olyan házaspárok, családok részére, akik kedvelik a minőségi nyaralást (hiszen négycsillagos, aranykoronás minősítésű szállodáról van szó).

Hosszútávon és rövidtávon is megtérülő reklám ez a szállodának, de jól járnak az utazók is, hiszen Tenerife egyébként nem a legolcsóbb nyaralóhelyek egyike, viszont a klíma az év egész részében kitűnő, és a sziget minden korosztálynak folyamatosan tartogat programlehetőséget.

Jelentkezés az 1 hetes ingyenes szállási lehetőségre Tenerifén!

Hogyan és mennyiért jutok el Tenerifére?

Amennyiben sikerült a szállást lefoglalnia klubunknál, úgy érdemes a repjegyet is lefoglani, mert Tenerifére nem nagyon van last minutes akció. A Budapestről induló közvetlen járatokat  a Travel Service Légitársasaság üzemelteti, egy héten egyszer, pénteken indul a gép reggel 6.00-kor, helyi idő szerint 11.15-re száll le Tenerlfére (nyáron van mentesítő járat is, szombatonként is indul még közvetlenül). Minden járat közül ez a legkényelmesebb és árban is a legolcsóbb, jó szívvel ezt tudjuk ajánlani, és kedvezményesen helyet is szerezni.  95.000-120.000 Ft között mozoghat egyébként az ár egy főre. Őszi szünet, szilveszter feláras, kb. 150.000 Ft.
Fapados repülőtársaságokkal is eljuthat Tenerifére (pl. Ryanair), ez az aktuális akcióktól függően kicsit olcsóbb, mint a közvetlen járat, azonban ez esetben 1-2szeri átszállással kell kalkulálnia.

Similar Posts:

    None Found