Na jó bevallom, született csempemániás vagyok. Szabadidőmben katalógusokat olvasgatok és a legszebb képeket most versenyre bocsátom. Indul a nagy Csempe Csata!

Hogy mi ez az egész?

Csak van egy 5letem! Arra gondoltam, hogy ezeket a képeket Neked is látnod kell! Azért, hogy álmodozz, hogy elképzeld, milyen jó is lenne, ha ez az álomfürdőszoba a Tiéd lenne. No meg azért is, hogyha egyszer fürdőszoba felújításba/építésbe kezdesz, addigra feltankold a tudatalattid néhány jó ötlettel.

Ugyanis a csempekatalógusok képeit nemcsak azért érdemes nézegetni, mert a világ legjobb szakemberei, profi fotósok és stylistok készítik, hanem mert jó néhány remek ötletet el lehet lesni, amit talán Te is tudsz hasznosítani a saját fürdődben.

Viszont kíváncsi vagyok a véleményedre. Szavazz 1-5-ig majd a képekre, Neked mennyire tetszik? El tudnád képzelni a saját fürdőszobádban?

Év végén pedig kihirdetem a győztest, a leginkább vágyott, a legáhítottabb, a legnyálcsorgatóbb burkolat, a nagy “CSEMPE CSATA” fődíját!

Ta-ta-ta-tam (dobpergés)….Képeket megnézni, jobb mutatóujjat az egéren tartani, a csata nemsokára indul. Vigyázz, kész, szavazz!

És hogy mi lesz a nyertes csempe fődíja?  Hát ez ugye nehéz ügy… Hogy lehet egy csempének gratulálni és díjat adni….? Na, erre nem gondoltam…. vagy mégis?

Biztos kiburkolom vele a legközelebbi fürdőszobát:-))))

Similar Posts: