kwadro stokrotka chaber furdoszoba csempeKözkívánatra indul a Nagy Fürdőszoba Csempe Csata 2010-es szériája. Minden héten bemutatunk egy “versenyzőt”, egy olyan fürdőszoba csempét, amire valamiért érdemes figyelni.

Mivel többen írtátok, hogy ne csak drága csempéket mutassunk, ezért a Csempe Csata második évadját a tavalyi győztes kistestvérével kezdjük: a Kwadro Stokrotka Chaber-el.

A csempe 2 dolog miatt is különleges, egyrészt kimondhatatlan a neve (inkább háromszor elhadarom a Fekete bikapata kopog a fekete pepita patika köveken!), de ami ennél lényegesebb a neve mellett az ára is kimondhatatlanul jó:)

A Kwadro egyébként a lengyel Paradyz gyár fennhatósága alá tartozik, így garantáltan jó minőségű, a fürdőszoba csempe négyzetméter ára pedig az álomfürdőszoba.hu-n már 1.890 Ft/m2 -től kapható (a cikk írásakor érvényes ár, az aktuális Kwadro Stokrotka árat nézd meg itt).

kwadro stokrotka olcso furdoszoba csempe kwadro olcsó fürdőszoba csempe  kwadro-stokrotka-chaber3 színben létezik ez a közepes méretű burkolat (25×33 cm): fehér, zöld, és sárga, és ami szokatlan az ennyire kedvező árú fürdőszoba csempéknél, hogy számos dekor, kiegészítő is rendelhető hozzá, hasonlóan bomba áron:)

És most, kérem a kezedet az egér bal gombjára és szavazz – Neked hogy tetszik a mai versenyzőnk?

Aktuális Kwadro csempe árakért és kiváló árakért látogass el az Álomfürdőszoba.hu oldalra!

További olcsó fürdőszoba csempéket pedig itt találsz!

Similar Posts:

    None Found