Szerelmeim, az olasz csempék…

olasz-csempek-irisAz olaszok nemcsak a divatban és az udvarlásban felülmúlhatatlanok, de ha valaki igazán szép burkolatokat szeretne, akkor az olasz csempéket kihagyni igazán bűn lenne:)

A világon a kerámia gyártás területén a minőséget, a stílust és a “csempedivatot” az olaszok diktálják – nem olyan rég, úgy a középkor óta:) Az akkori  kézzel készült majolika kerámiáktól nagy utat tett meg az olasz kerámia csempe gyártás – ma több, mint 250 olasz csempegyár gyárt évi több, mint 600 millió négyzetméter csempét. Bár a világon rengeteg országban gyártanak burkolatokat, az olasz csempék kb. 40% világpiaci részesedéssel kimagaslanak a mezőnyből. Tehát a világon minden 2.-3. ember a sok-sok országban (spanyol – olasz – török – lengyel – kínai csempék, stb. közül) olasz csempéket választ.

Népszerű olasz csempék, gyárak

Összegyűjtöttem Nektek a legnépszerűbb olasz csempék gyártóinak listáját.  A lista szigorúan szubjektív, a többszáznyi olasz gyár közül az én kedvenc gyáraimat tartalmazza:) Ha megnézitek az oldalaikat, akkor ezernyi ötletet gyűjthettek és talán rátaláltok az igazira… (a gyárak nevére kattintva máris az olasz csempék közé repülsz, a gyár név alatt pedig 1-1 kedvcsináló képet találsz a sok száznyi olasz csempe közül)

TOP 10  kedvenc: olasz csempék

(még több olasz csempékért kattints a gyár nevére)

Novabell olasz csempék

novabell

Dolce Vita

dolcevita

Sicis

sicis

Iris Ceramica

CIR

Alfa Lux

alfalux

Atlas Concorde

atlas concorde

FAP

Imola

Ragno olasz csempék

Amennyiben szeretnél a szalon áraknál kedvezőbb áron vásárolni olasz csempéket, akkor itt érdemes ajánlatot kérned. Első látásra szerelembe esni az olasz csempék kel ugyanis igazán nem nehéz:)

Similar Posts:

    None Found