Egy szép fürdőszoba nemcsak hasznos, de látványos kiegészítője is lehet egy dekoratív szennyestartó. Ha már unod a szokásos műanyag, rattan szennyestartókat, akkor íme néhány ötletes és trendi darab, ami nemcsak praktikus, de fel is dobhatod vele a fürdőszobád.

3 divatos és modern szennyestartó

szennyestartóA képen látható Laundrybox barokk mokka szennyestartó a most divatos bézs-barna fürdőszobák tökéletes kiegészítője. Könnyű, szellőzik benne a ruha, mivel a szennyestartó tetejét zsinórral összehúzható neccháló fedi és ha nincs rá szükséges, akár össze is csukhatod.

Legyen bármilyen színű a fürdőszobánk, könnyen találunk hozzá színben illő szennyestartót, hiszen ez a csinos darab bézsben, narancssárgában, kiwizöldben és szürke-feketében is létezik.

looplaundry szennyestartóIgazi hölgyeknek! Végre kiélhetjük táskagyűjtő szenvedélyünket a fürdőszobában is ezzel a Looplaundry nevű szennyestartóval. Egy ilyen táskával még a mosógépig is szívesen elsétál az ember lánya:)

Ezt a divatos szennyestartót a stabilitás érdekében béléssel látták el és a teteje láthatatlan mágnesekkel záródik, kerek fogantyújával pedig kényelmes cirkálásra indulhatunk a lakásban a szennyes felderítése és begyűjtése érdekében:)

szennyestartó

Csinos és strapabíró darab ez az alumíniumkerettel erősített szennyestartó. A Laundrybasket teteje necchálóval záródik a jó szellőzés érdekében, oldalán pedig 2 fül segítségével könnyedén mozgathatod. Ha pedig éppen nincs rá szükséged, egy szempillantás alatt összecsukhatod.

A divatos szennyestartó előnyei:

Ezek a trendi szennyestartók szerintem nemcsak szépek, de például egy rattannal összehasonlítva meglepően könnyűek és attól sem kell félned, hogy beleakad a ruhába, tönkretéve azt. Az összecsukhatóság miatt pedig rendkívül praktikus – bár egy ilyen klassz darabot én biztosan nem akarnék a fürdőszobámból eltüntetni:)

További trendi fürdőszoba kiegészítőkért kattints ide!

Similar Posts:

    None Found