A nevem Blonde. Jane Blonde.

Küldetésem: álruhában járom a fürdőszoba szalonokat és a legjobban sikerült fürdőszoba boxokat összegyűjtöm és bemutatom Neked.

Már a KFT. együttes is megénekelte, hogy “szóba se jöhet Skandinávia, csak a jó meleg Afrika ….háháhá:-))  Hát egy ilyen hideg téli napon, mint a mai Laár Andrással csak mélyen egyetérteni tudok, ezért talán nem véletlen, hogy e heti inkognitós fürdőszoba szalon körutam során erre az egzotikus boxra figyeltem fel.

Dzsungel-imádóknak avagy ma rájöttem, miért kellett a celebeket kimenteni a dzsungelből…..mert nem ilyen volt a fürdőszobájuk:-)

furdoszoba-csempe-zalakeramia

Erről a fürdőszoba csempéről egyébként gondoltátok volna, hogy Zalakerámia??? A neve: Cavallino. Tudtad, hogy nálunk jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz Zalakerámia burkolatokat készletről és gyors kiszállítással- nem kell rá annyit várnod, mintha Afrikából hoznák…

Nézd meg a Zalakerámia Cavallino csempéit itt.

Vagy további szép fürdőszoba csempék érdekelnek? Akkor nézz körül az oldalon, biztosan sok hasznos dolgot találsz. Ha pedig valamit hiányolsz, vagy kérdésed van, írd meg az üzenőfalra (hozzászólások a cikk alatt) és megkeressük a megoldást.

Similar Posts: