zalakerámiaEdina és Tamás éppen épülő új lakásukhoz nézegetnek Zalakerámia csempét. A minap felsoroltam nekik 5 tippet, amiért szerintem érdemes megfontolni, hogy Zalakerámia csempét válasszunk szép új fürdőszobánkba.

És most jön az ilyenkor szokásos 2. számú vevői kérdés:

“Szilvi! Szerinted melyik a legszebb Zalakerámia csempe?”

Hát, ahogy mondani szokás “Kinek a pap, kinek a papné”, vagy azt is mondhatnám, hogy olyan ez, mint magyaroknak a főzelék, mindenkinek más a kedvence. De ahogy a főzelékek terén, azért itt is vannak sokkal inkább és kevésbé népszerűek.

Különleges Zalakerámia akciók csak az Álomfürdőszoba.hu-n!

Íme az én szubjektív listám arról, hogy melyik Zalakerámia csempék esélyesek, de számítok Rátok is, hogy szavazatotokkal vagy a cikk alatti hozzászólásotokkal segítetek eldönteni:

1. Zalakerámia Cadiz

Matt felületű, sárgás-barnás tónusú, rendkívül széles elemválasztékú és jól variálható fürdőszoba csempe ez. Jópofák a vízszintes és függőleges csíkos dekorok, szerintem mindenképpen az egyik nagy Zalakerámia esélyes.

Jane Blonde, a fürdőszoba szalonok kémnője rovatunk során Zalakerámia Cadiz fürdőszobáról készült fotót itt találod:)

Hogyan burkoltunk és használtuk fel szinte az összes kapható lapot és dekort egy nagy méretű fürdőszobában Zalakerámia Cadiz-ból? Nézd meg Megvalósult Álmok rovatunkban.

2. Zalakerámia Happy Day

Élénk, vidám színek, jópofa minták, 20×40 közepesen nagy méretű lapok segítik, hogy jól induljon és vidám legyen a napod. 3 féle színkombináció: sárga, piros és lila. Piros-fehér színkombinációban abszolút megfelel a ma divatos trendeknek.

Ezt a lapot egyébként beneveztem a “Csempe Csata – a világ legjobb csempéi”-nek versenyére, ahol olasz és spanyol lapokkal versenyez, nézd meg itt!

3. Zalakerámia Calabria

Hatalmas méretű (25×50 cm), selymesen matt lapok, kellemes bézses-rózsaszínes-mályvás színek, elegáns minták jellemzik. Szerintem mindenképpen a dobogón a helye:)

Esettanulmányok rovatunkban megnézhetsz egy Zalakerámia Calabriával burkolt fürdőszobát, ráadásul ebben a rovatban komplett fürdőszoba felújítási árakat, bevásárlólistát is találsz.

4. Zalakerámia Kashmir

Bézs, barack és vörös színvilág, jól sikerült virágmintás díszcsíkok jól illenek egy diszkréten elegáns fürdőszobához. Hogy az milyen? Nézd meg a képeket itt.

5. Zalakerámia Kendo

A kendo egy japán küzdősport, bambusz karddal vívják, egy kendoban jártas barátom szerint régen a nőknek, japán Lindáknak találták ki: Jjjjjjjjjja!

Hogy miköze ennek a fürdőszoba csempéhez, csak annyi, hogy kicsit japános ihletésű, kékes, barnás, pirosas színvilágú burkolatok ezek. Képeket a hivatalos Zalakerámia oldalon itt találsz.

Most pedig kezeket az egér gombjára és szavazz most rögtön!

Tovább a Zalakerámia csempe körkép további cikkeihez.

Similar Posts: