Másfél hónapig szünetel a csempegyártás a Zalakerámia tófeji gyárában. A döntés mintegy 238 dolgozót érint.” – adta hírül a HírTV. A válság és a visszaeső kereslet következtében a falicsempe gyártás egy ideig szünetel, a dolgozókat nem bocsátották (még) el, álláspénzt kapnak.

Kedvenc fürdőszobás blogomat távolról sem szeretném sem gazdasági, sem politikai síkra terelni, azonban úgy gondolom, hogy az egész világot érintő válság idején a magyar embereknek munkát adó magyar gyárak termékeit a szokásosnál is inkább preferálnom kell, ezért az elkövetkező napokban extra figyelmet szentelek a Zalakerámia fürdőszoba csempéknek, és mutatok néhány szép fürdőszobát, megnézzük, mit lehet kihozni jó áron, jó kis magyar lapokból.

Azt is elárulom, hogy nem lesz nehéz dolgom, mivel közép és felső kategóriás új építésű lakásaink esetében is legalább 50%-ban építünk be Zalakerámia lapokat, tehát van néhány szép fürdőszoba a tarsolyomban.

Ne aggódj, az oldalam továbbra is független, kizárólag a legjobb ötletek, legszebb fürdőszobák kerülhetnek be és azt is elárulom, hogy a Zalakerámia nem szponzorálja az oldalt. Miért jó ez Neked?  Mert  itt kizárólag konkrét tapasztalatokat, tippeket osztok meg Veled és nem kell semmilyen marketinges dumától tartanod :o)

Következzen hát a NAGY ZALAKERÁMIA KÖRKÉP avagy a Fürdőszoba Titkok válságkezelő receptjei:o))

Az oldalon korábban bemutatott Zalakerámia fürdőszobás cikkek itt.

Similar Posts: