Egy újabb fürdőszoba különlegességet mutatunk be az ismert tervezőpárostól. Dr. Németh Gábor és Szentgyörgyi Ágota munkái mindig izgalmasak, és átlagtól eltérőek. Nem más az alábbi fürdőszoba sem, melyet egy harmadik lakberendezővel, Nagy Valival együtt terveztek, és valósítottak meg – röpke 2 nap alatt (!).

New-country stílusú fürdőszoba

A provanszias, new-country stílusú fürdőszoba ismerős lehet a lakberendezés szerelmesei számára, hiszen több hazai magazin, és TV-csatorna is hírt adott róla, illetve több ezren láthatták (és sétálhattak benne). Az installáció a LOSZ Trend-szigetére készült, és a 2010-es BNV egyik sztárja volt.

Ez a fürdőszoba kitűnő példája az eleganciának, és praktikumnak. A tervezők anyaghasználatára jellemző a hétköznapi (és olcsón beszerezhető) elemek vegyítése a pazar (és költségesebb) anyagokkal, mely révén a fürdőszoba még a közepes büdzsével rendelkezők számára is megvalósítható. A levendula-színű falak egzotikus hangulata, a fekete-fehér színek örökkévalósága, a visszafogott, ám dekoratív apróságok nagyon hangulatossá teszik az enteriőrt. Nem véletlen, hogy az „ÉV FÜRDŐSZOBÁJA 2010” pályázat TOP10-ében szerepel. Élvezet lehet benne fürdeni, vagy sminkelni…

New-country stílusú fürdőszoba 2 nap alatt!Aki ilyen – vagy teljesen más – hangulatú fürdőszobára vágyik, lakberendezőinket az alábbi elérhetőségeket találja meg:

Fürdőszoba tervezői:

Dr. Németh Gábor – tel: +36/209-411-416, e-mail: american.design@yahoo.com, honlap: www.interior-design.hu

Szentgyörgyi Ágota – tel: +36/30-26-30-262, e-mail: agotaszentgyorgyi@yahoo.com, honlap: www.interior-design.hu

Nagy Valéria – tel: +36/70/316-4682, e-mail: info@nagyvaleria.hu, honlap: www.nagyvaleria.hu

A fürdőszoba elemei:

Padlócsempe – Zalakerámia

Falfesték – Tikkurila

Kád – Sappho karmos-kád

Mosdó csaptelepek – Kludi Adlon

Tükör – Gambrina Kft.

Lámpák – Újlaki Lámpaház

Függöny és asztalka – Biggie Best Home

Dísztárgyak – Yankee Candle, Coin Casa

További fürdőszoba lakberendezőktől itt.

Similar Posts: