Közkedvelt rovatunkban neves lakberendezők fürdőszoba mesterműveiből csemegézünk és megnézzük, hogy csinálják a profik:-)

Mai témánk: Játékos mozaik burkolat

Lakberendező neve: Cédulás Erika

Fürdőszoba Titkok ajánló:

Nagyon szeretjük a mozaik burkolatokat, ezért mindig örömmel mutatunk be ebből készült fürdőszobákat. Ez a fajta játékosság és burkolási mód, amit Erika ebben az 5 gyerekes (!) család által birtokolt fürdőszobában véghez vitt, még minket is meglepett és elvarázsolt.

Lakberendező véleménye:

A család összes tagjának igényét, életvitelét figyelembe véve alakítottuk ki az emeleti fürdőszobát, amelyben zuhanykabin is, és kád is található. Később a kétszemélyes hidromasszázs kád lett a család kedvence. Mivel dekorcsík szóba sem jöhetett, így kerültek fel helyette a mozaik csempéből szabálytalanul kirakott minták, ami felett vízhatlan falfestéket látunk. A fürdőszobabútort, a férj saját kezűleg készítette. Hogy a tágasságot növeljük, a kád mellé egy óriás tükröt helyeztünk el. Egy ilyen tágas, világos fürdőszobából nem hiányozhat az élő növény, ami nagyon jól érzi magát a helyén.

cedulas_erika1.jpg

Tulajdonos véleménye:

Sikerült mindenkinek a megelégedésére, egy jól kihasználható, kicsit mediterrán jellegű, tágas, fürdőszobát létrehozni. A felhasznált színek, és anyagok élettel telivé varázsolják a fürdőszobát.

Fürdőszoba tulajdonos: Apa, Anya + 5 gyerek

Fürdőszoba jellemzői: 12 m2, egy budapesti kertvárosi családi házban

Van-e másik fürdő a lakásban: igen

Felhasznált főbb anyagok:

Szaniterek: Gorenje mosdó, Wellis: hidromasszázs kád és zuhanyfülke,

Csaptelep: Hansgrohe

Csempe: Paradise szardínia beige

Fürdőszoba szekrény: SK

Tükrök: Üvegkalmár, Reluxa-kosarak: IKEA, Lámpák: Praktiker

A fent bemutatott fürdőszobát tervező névjegye:

Lakberendező: Cédulás Erika

E-mail: cerika65@gmail.com

Telefon: 06-30-565-21-77

www.artstyle.hu

Ön is szeretné megmutatni jól sikerült fürdőszobáját olvasóinknak?  Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@furdoszobatitkok.hu email címen.

További mozaik burkolatú fürdőszobák itt.

Similar Posts: