Közkedvelt rovatunkban neves lakberendezők fürdőszoba mesterműveiből csemegézünk és megnézzük, hogy csinálják a profik:-)

Mai témánk: Exkluzív elegancia egy vendég WC-ben

Lakberendező neve: Mogyorósi Eszter

Fürdőszoba Titkok ajánló:

Sokan nem is gondolják, hogy még a lakás legkisebb helyiségéből is mi mindent ki lehet hozni. Ráadásul vendégeink ezt a helyiséget biztosan “meglátogatják”, ha nálunk járnak és amit ott tapasztalnak akaratlanul is befolyásolja a tulajdonosról kialakított képüket.

Mi a magunk részéről ismeretlenül is nagyon pozitív benyomásokat szereztünk a tulajdonosról, aki Mogyorósi Eszter lakberendező segítségével alakította ki ezt a különleges és exkluzív vendég WC-t.

Lakberendező véleménye:

A meglévő fürdőszoba mellé egy különleges vendég WC-t kellett megálmodnom. Már az első kérés is rendkívüli volt: a falat nem burkolhatom csempével. Mivel más kötöttséget nem kaptam a tervezés során, így született meg ez a nem megszokott enterieur. Két fő színt használtam, a meggy-pirosat és a feketét, ami elsőre sötétnek tűnhet, de mivel a teljes felső felület világít, így inkább a különlegesség dominál. A falra 2 féle tapéta került, a mennyezeten teljes megvilágítás, ahol az üvegkazettákon a tapétaminta köszön vissza. Így történt az ajtó belső oldalán is. A meggy-pirosra festett ajtó betétrészeit is letapétáztuk. A fürdőszobaszekrény és a tükör is egyedi tervezésű. A tulajdonos kérésének megfelelően a tükör díszítő motívumai hátulról megvilágításra kerültek.

mogyorosi_eszter_wccsap.jpg

Tulajdonos véleménye:

Sikerült mindenkinek a megelégedésére, egy jól kihasználható, kicsit mediterrán jellegű, tágas, fürdőszobát létrehozni. A felhasznált színek, és anyagok élettel telivé varázsolják a fürdőszobát.

Vendég WC tulajdonosa: Egyedül élő üzletasszony

Vendég WC jellemzői: 2,1 m2, egy budai társasházi lakásban

Van-e másik fürdő a lakásban: igen

Felhasznált főbb anyagok:

Padlóburkolat: szíriai márvány

Csaptelep: Bugnatese,

Fajansz: Hatria,

Falburkolat: ULF Moritz 2 féle exkluzív tapéta

A fent bemutatott fürdőszobát tervező névjegye:

Lakberendező: Mogyorósi Eszter

E-mail: eszter@mogyorosi.hu

Telefon: 30/5888-975

www.mogyorosieszter.hu

Ön is szeretné megmutatni jól sikerült fürdőszobáját olvasóinknak?  Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@furdoszobatitkok.hu email címen.

További lakberendezők munkáiból.

Similar Posts: