Érdekelnek a legújabb trendek, fürdőszobai újdonságok? Akkor jó helyen jársz, új sorozatunk során megismerheted a legizgalmasabb 2009-es tavaszi-nyári fürdőszobai termékeket.

Mai téma: “Aranyszem” mozaikcsempe avagy Ceramiche Brennero Goldeneye

3 jó okom is van rá, hogy a 2009-es olasz tavaszi-nyári fürdőszoba trendek közül elsőként az Aranyszemet mutassam meg.

mozaik furdoszoba csempe
  • Nagyon szeretem a mozaikcsempéket, különösen azokat, ahol nem egyszínűek a kis mozaik darabok, hanem azonos színárnyalaton belüliek. Így van bennük egy kis “játékosság”, egy kis változatosság.
  • Ezen belül is különösen kedvelem, amikor a mozaikot nem töményen, a fürdőszoba teljes felületén használjuk, hanem csak egy kis “fűszerezésre”. Tapasztalataim szerint ilyenkor nemcsak megfizethetőbb, hanem sokkal szebb is lesz a végeredmény.
  • Mint született Jane Blonde ( a fürdőszoba szalonok titkos 007-es kémnője) , a termékcsalád, már csak a nevéből kifolyólag is “Golden Eye” igazán közel áll a szívemhez.

Az egyes mozaikcsempe darabkákból kikandikáló “aranyszemek” és az óriás élre csiszolt lapok hatására egy ilyen fürdőszoba igazán elegáns, izgalmas, különleges lesz. A terméket a napokban vezetik be az olasz piacon, a pontos neve: Ceramiche Brennero gyár, Goldeneye termékcsalád.

Similar Posts: