Van egy régi jó barátom, Gyuri. Nemrég vett egy jó kis lakást, és sikeres és jóképű agglegényként (vezető egy multinál) egy igazi, férfias hangulatú fürdőszobát szeretne.

Fontos, hogy megfeleljen a nemzetközi trendeknek, mivel vendégei előtt semmiképpen sem szeretne ódivatúnak látszani (megsúgom, szerintem, ha akarna se tudna…). Még csak most kezdett el gondolkodni, hogy milyen is az ő álomfürdőszobája, de annyit már biztosan tud, hogy szeretne egy karakteres, markáns, letisztult formavilágú hangulatot. (az ő vicces megfogalmazásában egy “Menő Macsós” fürdőszobát)

Szerencsére a fürdőszobája pont jó méretű és szép nagy ablak van rajta, tehát bátran gondolkodhatunk az általa preferált sötétebb színekben is.

Mivel megígértem neki, hogy küldök neki 1-2-3 gondolatébresztő fürdőszoba tippet, gondoltam, ezt inkább itt teszem meg, hátha pont Téged is érdekel.

Tehát következzen 3 tipp azoknak, akik régi barátomhoz hasonlóan szintén férfias fürdőszobára vágynak. Hozzád melyik illik: Hűvös&Elegáns, Azték Kalandor, Modern Cézár…?

1. Fürdőszoba mottója: Hűvös & Elegáns

Fémes hatású, letisztult, minimál vonalvezetésű, igazán markáns, karakteres fürdőszoba ez. Az aktuális fehér-fekete színvilágot acélos szürke egészíti ki, így lesz egyszerre férfias és trendi. Ez a fürdőszoba racionális, jó szervezőkhöz illik. Gyuri az üzletben ilyen, kemény, mint az acél:)

fürdőszoba fekete-szürke

Fürdőszoba csempe: Fioranese Steelwork

2. Fürdőszoba mottója: Azték Kalandor

Ez az előzőhöz hasonlóan egy markáns, karakteres, erőteljesen férfias stílusú fürdőszoba, ám jóval “barátságosabb” kivitelben. Míg az előző inkább céltudatos, racionális férfiaknak való, ez utóbbi erős, ámde érzelem gazdag férfiakhoz illik, akik szeretik az utazást, a kalandot. Remekül kiegészíthető néhány különleges utazás során begyűjtött egzotikus tárggyal, szoborral.

Mivel Gyuri említette, hogy egy fekete-narancs kombinációt feltétlen mutassak és ráadásul munkája miatt sokat utazik, ezt a fürdőt bátran bevállalhatja.

fürdőszoba fekete narancssárga

Fürdőszoba csempe: Monocibec M.ono

3. Fürdőszoba mottója: Modern Cézár

Mivel óriási divat mind a mozaik, mind a kőhatású csempe, a 3 tippem közül nem maradhat ki ennek az irányzatnak a maszkulin változata. Egyszerre racionális és otthonos, erős, okos, uralkodókhoz illik:)

fürdőszoba mozaik kőhatású

Fürdőszoba csempe: Caesar Millenarie

Mindhárom kollekció az idei év olasz csempe újdonságai közül való.  Gyuri, vajon melyik illik hozzád?

Similar Posts: