Álomfürdőszobát tervezni olyan, mint amikor apró mozaikokból próbálunk kirakni egy képet. Jó arányok, összehangolt színek és formák, pontos kivitelezés és már majdnem tökéletes …...

Miért csak majdnem? Mivel egy fontos dolog van, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy fürdőszobánk egy igazi álomfürdőszoba legyen – vagyis egy olyan hely, ahol TE igazán jól érzed magad. Hogy mi ez?

1 bizonyos valami (legyen az egy gyönyörű csempe, mosdó, csaptelep, lámpa, vagy bármi más), amibe már a legelején menthetetlenül beleszeretsz. Amitől jó kedved lesz. Amiben mindennap gyönyörködhetsz. Mert megdobogtatja a szívedet.  Ez a legelső mozaikdarab, amihez válogatod, keresed a többi darabot… Hiszen ha ez megvan, akkor már nyert ügyed van:-)

Karácsonyi mozaik sorozatunkban az ünnepek alatt mutatunk néhány különleges “Első mozaikdarabot”, ami a mi szívünket idén megdobogtatta.

BOLDOG Karácsonyt és álomfürdőszobában gazdag új évet kívánok Neked!

UI: Január 5.-től újra visszatérünk a régi kerékvágásba, és bemutatjuk a katalógusok és fürdőszoba szalonok legszebbjeit, bekukucskálunk mások fürdőszobáiba, árakkal és bevásárlólistával teli esettanulmányokat veszünk szemügyre, különleges fürdőszobai kiegészítőket fedezünk fel, további hasznos, praktikus és ingyenes tippekkel jelentkezünk és még jónéhány meglepetést tartogatunk….Jövőre további Fürdőszoba Titkokkal várunk!

Similar Posts: