Novabell Happywood fa hatású csempeHa a Te fejedben is megfordult már, hogy mi lenne, ha trópusi fából készítenél padlót a fürdőszobádba, akkor most azonnal olvass tovább, mert meg fogsz lepődni.

Sokan vannak ezzel így, és a lelkesedés általában addig tart, amíg egy trópusi fa burkolat fürdőszobába történő “telepítésére” a pontos árajánlatot meg nem kapják. Ugyanis ma már szinte minden megoldható, azonban egy ilyen burkolat ára (anyag és munkadíjat is tartalmazva) min. 25-30 e Ft/m2-től indul.

Ennyit azonban nem mindenki szán rá szívesen….

A jó hír, hogy a csempegyárak az elmúlt 1-2 évben annyit fejlődtek, hogy szinte megszólalásig hasonló fa hatású burkolatokat tudnak gyártani. A jó minőségű lapoknak nemcsak a méretei hasonlóak a fához (pl. 20×90), de a felülete és színe is pont olyan, tökéletesen megtévesztő. Miközben a takarítása, ápolása viszont sokkal könnyebb:) Na és az ára is megfizethető.

Hozzá kell tennem, hogy az igazán szép példányokért itt is a zsebedbe kell nyúlnod (mivel közel sem a barkácsban kapható 30×30 lapú fa színű lapra gondolok…), de még mindig megúszhatod az igazi trópusi fa árának feléből-egyharmadából.

Következzék hát 3 bomba tipp:

Novabell fa burkolat fürdőszobába1. Novabell Happywood

Könnyen megtévesztheted a vendégeit ezzel 10 és 15×60 méretű, egyedi, fához hasonló lerakási mintákkal variálható lappal és csempével. Nagyon szép dekorjai és színei vannak. Fürdőszobában gyönyörűen burkolható. Képekért kattints ide!

2. Grespania Escandinavia

Ha másért nem, a gyönyörű fürdőszoba képért egyszerűen muszáj megnézned.  Kattints ide és írd be a a honlap saját keresőjébe, hogy escandinavia.

3. Saime Natif

Az óriás. Az olasz gyár terméke igazán az XXL kategóriában indul, hiszen mérete 10×120 cm! Különösen szép az Ambra szín. Leginkább padlóra való. Nézd meg itt!

Mennyibe kerül (Zoli hozzászólása nyomán)?

A jó minőségű, a fára megszólalásig hasonlító burkolatok négyzetméter ára 8-15 ezer Ft között mozog.

Aktuális árakért, illetve további fa hatású burkolat tippekért kattints ide!

+ Bónusz tipp

A legtökéletesebb, legszebb fahatású csempe, amit életemben láttam, az a Provenza Lignes nevű terméke. Meg kell mondjam, hogy ez annyira tökéletes, hogy kevesen mondanák meg róla, hogy nem igazi fa.

Tehát ha fürdőszobában fát szeretnél, javaslom nézz körül jó minőségű, megtévesztésig hasonló fa hatású csempék és padlólapok között is, mert könnyen lehet, hogy a körút után már nem is kell majd az igazi fa:o))

Ha pedig teraszban gondolkozol, vagy akár padlófűtéses nappaliban, akkor se hagyd ki!

Fa hatású csempe tippek, árak itt!

Similar Posts: