Közkedvelt rovatunkban neves lakberendezők fürdőszoba mesterműveiből csemegézünk és megnézzük, hogy csinálják a profik:-)

Mai témánk: Mexikó Maximus!

Lakberendező neve: Szentgyörgyi Ágota

Fürdőszoba tulajdonos: fiatal pár és egy cica:-)

Fürdőszoba jellemzői: 3-4 m2, panel

Fürdőszoba csempe típusa: Egyszerű sima fehér 10×10 falicsempe,de csak “öv vonalig” felcsempézve. Tengerkék fényes-mázú padlólap az Acrokerámiától. A zuhany fehér mozaikpadlója magyar termék.

Van-e másik fürdő a lakásban: nincs

A fürdőszobáról:

A fürdőszoba maga Mexikó. A lakberendező itt valóban szabadon engedhette fantáziáját. Internetről rendelt eredeti mexikói-mosdókagylóval, rusztikus “ólajtót-idéző” szekrénykével, és egy Spanyolországból származó tevecsontkeretes tükörrel. A mosdó és környéke egyszerű 10×10 cm-es mázas csempével lett burkolva, amit a mázas, tengerkék padlócsempe még jobban kiemel.
– Ez utóbbi nem volt éppen olcsó, de ide ez kellett! – mondja tervezőnk. Az itt elköltött pénzt sikerült visszaspórolni az egyszerű fehér falfestéssel és az olcsóbb csempével. – Az épített zuhanykabin padlójául mozaikcsempét választottam, ami csúszásmentessé teszi a fürdést.
A török bazárt idéző “ékszer kiállítás” és a szabadon kitett parfümök hada is egy újabb geg. Ez a lakásban lakó pár hölgy-tagja “Milyen illatot viseljek ma?” dilemmáját nagymértékben megkönnyíti.

Lakberendező véleménye: Bár kicsi, de mégis olyan lett ez a kis lakás, mintha több száz m2-nyi területet rendeztem volna be. Szerencsére itt elengedhettem a fantáziámat, és nem éreztem a kis tér korlátozó lehetőségeit. Én a maximál design és az eklektika híve vagyok, és partneremmel együtt szívesen vállaljuk ehhez hasonlóan izgalmas enteriőrök tervezését.

A fent bemutatott fürdőszobát tervező névjegye:

Lakberendező: Szentgyörgyi Ágota

E-mail:agotaszentgyorgyi@yahoo.com

Telefon: 06-30-26-30-26-2

Ön is szeretné megmutatni jól sikerült fürdőszobáját olvasóinknak?  Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@furdoszobatitkok.hu email címen.

Similar Posts: