Közkedvelt rovatunkban neves lakberendezők fürdőszoba mesterműveiből csemegézünk és megnézzük, hogy csinálják a profik:-)

Mai témánk: Tetőtéri mediterrán fürdőszoba

Lakberendező neve: Keresztesi Franciska

Fürdőszoba tulajdonos: apa 2 felnőtt fiúval

Fürdőszoba jellemzői: 7,5 m2 fürdőszoba egy családi ház tetőterében

Fürdőszoba csempe típusa: Roca (spanyol, rusztikus)

Szaniterek: hidromasszázs kád Falcon, zuhanypanel: Ravak, zuhanykabin ajtaja: Rolltechnik

Csaptelep: Hansgrohe

Csőradiátor: Radeko

Van-e másik fürdő a lakásban: igen

Lakberendező véleménye:

Ebben a gödöllői családi házban előzőleg a tetőtérben nem volt fürdőszoba, csak egy WC, azonban a négy hálószoba közül a legkisebb alkalmas volt a fürdőszoba kialakítására.

A tetőtér ferde falsíkja és az abba épített Velux ablak megnehezítette a berendezést. A tulajdonos szeretett volna egy tágas zuhanykabint és egy hidromasszázs kádat is. Végül sikerült mindezt úgy megoldani, hogy zuhanykabin helyett építettük a tusolót ami így rendkívül kényelmes és tágas lett a ferde falsík ellenére. Itt a fal egyhangúságát üvegtéglával törtük meg, ami a természetes fényviszonyokat is javítja. Sikerült egy olyan formájú és méretű kádat találni, amely nem nyomja agyon a teret, azaz elfért, ugyanakkor szolgáltatásai megfelelőek voltak.

A munka elkészültével egy nagyon  kellemes hangulatú, mediterrán jellegű, tágas, funkcionálisan jól működő fürdőszobát kaptak a háziak, amit azóta is megelégedéssel használnak.

A fent bemutatott fürdőszobát tervező névjegye:

Lakberendező: Keresztesi Franciska

E-mail: info@keresztesifranciska.hu

Telefon: 06-70-26-32-801

Ön is szeretné megmutatni jól sikerült fürdőszobáját olvasóinknak?  Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@furdoszobatitkok.hu email címen.

Similar Posts: