Közkedvelt rovatunkban neves lakberendezők fürdőszoba mesterműveiből csemegézünk és megnézzük, hogy csinálják a profik:-)

Mai témánk: Kis helyen barátságos atmoszféra

Lakberendező neve: Molnár Eszter

Fürdőszoba tulajdonos: hölgy, tanárnő

Fürdőszoba jellemzői: 8 m2, belvárosi bérházban

Fürdőszoba csempe típusa: Legegyszerűbb fehér hálós mozaik, magyar gyártmányú (egyedi színösszeállítású) 5 x 5 cm-es üvegmozaik

Szaniterek: Alföldi

Csaptelep: Teka

Van-e másik fürdő a lakásban: nincs

Lakberendező véleménye:

A fürdőszoba kialakítására szánt összeg nem engedte meg a drágább anyagokat. Ezért a legegyszerűbb fehér üvegmozaikot egészítettük ki kicsit különlegesebb 5*5cm-es egyedi színösszeállításban rendelhető üvegmozaikkal. A színes csík kiemeli az épített zuhanyt, végigfut a padlón és a szemközti falon felfut a tükör mellett. Az üvegmozaikhoz illeszkedik a mosdó melletti rakodó pult fekete festett üveglapja. A mosogatógép ez alá került beépítésre. A fürdőszoba könnyed, légies, hogy a rendelkezésre álló keskeny helyet tágassá varázsoljuk nagy tükröt helyeztünk a mosdó fölé és függő polcokat a falra.

Tulajdonos véleménye:

Szereti a kis helyet jól kihasználó praktikus, egyszerű vonalvezetésű bútorokat, az üvegmozaik színösszeállítását és a hozzá illő kiegészítők (pl. kövek) hangulatát. Szeret itt elvonulni a világ és a tanulók zajától és felfrissülni.

A fent bemutatott fürdőszobát tervező névjegye:

Lakberendező: Molnár Eszter / Modesign

E-mail: emolnar@modesign.hu

Telefon: 06-20-343-2440

www.modesign.hu

Ön is szeretné megmutatni jól sikerült fürdőszobáját olvasóinknak?  Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@furdoszobatitkok.hu email címen.

Similar Posts: