Az elmúlt napokban alaposan körbejártuk, hogy milyen mosdók léteznek, milyen a helyes méretezésük, illetve, hogy milyen anyagból készülhetnek.

Mosdó-körképünk utolsó állomásaként nézzünk 5 bombabiztos tippet – különböző stílusokhoz igazodva.

klasszikus mosdó gala nostalgia1. Klasszikus stílus

Egy igazi, klasszikus fürdőszobát szeretnénk? Akkor legfőképpen egy gyönyörű mosdóra lesz szükségünk: egy ilyen darab például a Gala gyár Nostalgia terméke. Elegáns és időtálló – kell ennél több…?

2. Mediterrán stílus


A mediterrán stílusú fürdőszobához remekül illenek a beépített mosdók, ebből szerintem teljesen mindegy, hogy milyen típust választunk, megfelel a legolcsóbb is, mivel itt a hangsúly a bordűrökön lesz, ezért inkább a gyönyörű csempékre és listellokra költsünk. A pultra ültethető modern lavórok is remekül mutatnak, ez esetben viszont keressük a szépet, nekem például ő az egyik kedvencem: KERAMAG Cassini.

minimál stílusú mosdó marmite elina

3. Minimál stílus

A népszerű skandináv gyár, a Marmite öntöttmárvány mosdói remekül illenek a minimál stílusú fürdőszobához. Remek ár/érték arányt képviselnek.

Marmite Elina

4. Modern stílus

modern mosdó laufen palaceEz a modern fürdőszobákhoz illő ívelt vonalvezetésű fali mosdó igazán csinos darab. Még a törölközőnknek is jut hely:)

Érdemes még speciális mázbevonatot választani opcióként, így sem kosz, sem vízkő nem tapad meg a felületen. A képen a Laufen cég Palace terméke látható.

5. ZEN stílus

zen stílusú mosdó pure stoneEz a mosdó tökéletes választás egy ZEN-stílusú fürdőszobába. Kíváncsi vagy, hogy mitől lesz a fürdőszobádban ZEN-hangulat – akkor kattints ide.

Villeroy&Boch Pure Stone

Milyen mosdót vegyek? sorozatunk további részei:

1. rész: A fali mosdó

2. rész: A felülről beépíthető mosdó

3. rész: Az alulról beépíthető mosdó

4. rész: A félig beépített mosdó

5. rész: A ráültethető mosdó

6. rész: Méretezés

7. rész: A mosdók anyaga

+ Bónusz video: Hogyan szereljünk fel mosdót saját kezűleg?

Similar Posts: