Ha Téged is érdekel a Feng Shui és kíváncsi vagy, mire figyelj, ha a fürdőszobádról van szó, akkor a következő sorok Neked szólnak! Gyere és fedezd fel Te is a Feng Shui fürdőszoba titkait!

A minap egyik barátnőm, aki éppen új háza alaprajzát tervezgeti és megszállott Feng Shui rajongó, a következőkkel hívott fel: “Katasztrófa, most kaptam meg a tervezőtől a skicceket! Csődbe megyünk és boldogtalanság vár ránk! Annyi a csi-nek, mert ez a bénarépa rossz helyre tervezte a fürdőszobánkat! “

Hűha, ennek fele sem tréfa – gondoltam:-)  – és alaposan utánanéztem a dolognak.

Én magam hiszek az arany középútban Feng Shui terén is, és számomra a Feng Shui nem más, mint a józan ész, a jó ízlés és néhány lakberendezési alapvetés keveréke (remélem ezt Moncsi most nem olvassa…), ezért több részre osztottam többéves :o))) kutatómunkám eredményét.

Az első részben hozzám hasonló “laikusok” számára befogadható tippeket gyűjtöttem egy csokorba – DE! Később….. FS rajongók gyűljetek ide, mert megosztom Veletek a legnevesebb Feng Shui szakértők által e témában fellelt, kizárólag a fürdőszobádra vonatkozó, garantáltan boldogságot és gazdagságot hozó teendőket.  Hiszen Moncsi igazi jó barátnőm és a barátság kötelez!

…most abba kell hagynom, mert valaki csönget

Kipp-kopp! Csi vagyok. Az ajtóban toporgok. Bejöhetek?

Folyt. köv.

Similar Posts: