Rossz helyen van Feng Shui szempontból a fürdőszobád? De áthelyezni csak úgy ripsz-ropsz nem lehet? Sebaj, mázlid van, tippjeink segítségével elkerülheted a teljes anyagi csődöt!

Fürdőszobás Feng Shui-s – generációkon átívelő – tudományos disszertációm betetőzéseként következzen a biztos “manna” receptje, amely megóvja a párnádban és a befőttesüvegedben őrizgetett vagyonodat és ami nélkül élned ugyan érdemes, de minek???!!!

Összegyűjtöttem Neked neves Feng Shui szakértők gondolatait és tippjeit, mit tegyünk, ha különösen baljós helyen található otthonunkban a fürdőszobánk és áthelyezni nem biztos, hogy szeretnénk.

A mesterek ebben nagyon egyetértenek: ha otthonodban az alábbi helyeken van a fürdőszobád, megfelelő óvintézkedések nélkül komoly kockázatot vállalsz jóléted és gazdagságod terén.

Bejárati ajtóval rögtön szemben

Probléma: a csi ahogy bejött a házba, rögtön távozik is a lefolyón

Teendő: mindig tartsd csukva a fürdő szoba ajtaját

Fürdőszobád az emeleten, közvetlenül a konyha vagy a bejárati ajtó felett

Probléma: a konyha, a tűzhely a Tűz elemet képviseli otthonunkban, és a fentről érkező víz ezt eloltja, ami egészségünket és boldogulásunkat is veszélyezteti.

Teendő (lelkes FS rajongóknak): Először is függesszünk fel egy kristályt a fürdőszoba közepére. Majd helyezzünk egy ovális tükröt a WC fölé a plafonra, ezzel az apró trükkel vizuálisan megfordítjuk a víz elfolyását. Tegyünk Föld típusú tárgyakat a sakokba, hogy stabilizáljuk a pozitiv energiát. Végezetül válasszunk egy fát vagy madarat ábrázoló képet a fürdő alatti helyiségbe, hogy felfelé áramoltassuk az energiákat.

Az otthonod közepén található a fürdő

Probléma: ez a lehető legrosszabb hely, ahol csak egy fürdőszoba lehet a FS szerint, mivel az egész ház energiaáramlását blokkolja.

Teendő : Fessük a falakat pirosra és tegyünk minden sarokba 1-1 föld elemet szimbolizáló tárgyat: pl. kő, kristály, nagy méretű kerámiaváza, szobor. Egy teljes alakos tükör az ajtón szintén segíthet.

Ha a korábbi Fürdőszobai Feng Shui Tippeket is megfogadod, akkor már nemcsak nyugalomban és biztonságosban leszel fürdőszobádban, de nyakig fürödhetsz a pénzben:-)

Ámen.

Similar Posts: