Férfi és nő – sosem értheti meg egymást, hiszen mindketten mást akarnak: a férfi a nőt, a nő a férfit” – írta Karinthy igen találóan és szellemesen.

A mondás első fele sokszor eszembe jut, amikor vevőinkkel (általában leendő férj és feleség) arról beszélgetünk, milyen is legyen az új fürdőszobájuk. És azt figyeltem meg – bár természetesen minden eset más és más – hogy az urak és hölgyek sokszor nagyon különböző dolgokra vágynak.

Mi kell a nőnek?

A hölgyek általában egy kis szentélyre vágynak, amolyan spa-hangulattal, ahol ellazulhatnak, relaxálhatnak. Egy óriás ovális vagy sarokkád,  hatalmas tükrök és stílusos kiegészítők.Rengeteg rafinált tárolóhely, falfülkék, polcok, kosarak. Ők a gyertyák és pihe-puha törölközők szerelmesei. A színeket illetően általában a krémes színek némi vörössel kombinálva, természetközeli árnyalatok. Amennyiben van rá hely, egy csinos kis fotel is jó szolgálatot tehet.

Mit akar a férfi?

Hát 10 esetből 9,5 férfi egy minden jóval felszerelt tusolót. Szeretik az egyszerűbb vonalakat, átláható tereket, fontos számukra a design mosdó és csaptelep. A vízálló TV is egyre gyakoribb kívánság. A színeket illletően szürkék-fémes csillogás-fehér-feketék igen kedveltek az erősebbik nem körében.

Mondd, magadra ismersz?

Similar Posts: