A szerző

A fürdőszoba titkok felfedője és az álomfürdőszobákra vágyakozók tanácsadója:  Boldog Szilvi.

Miért higgy nekem?

Mert én jól ismerem a titkokat.

OK, tanult ezt-azt….és azt hiszi ezzel le van tudva?

Mert én csinálom is, amit tudok.

..aha…más pénzén könnyű…

Mert én igen gyakran a saját pénzemen valósítom meg az álmaimat.

hiszi-a-piszi…….az nem lehet….csak nem veri le minden évben a csempét???

Na azt azért már nem! Ugyanis a gyönyörű fürdőszobákat én ahhoz túlságosan is szeretem.

SŐT! Szenvedélyesen imádom:-)

Hmmm… talán mégis ért hozzá?

Előfordulhat, mivel munkám során – ingatlanfejlesztéssel és fürdőszoba webáruházakkal foglalkozom - elégedett és boldog ügyfeleket hagyok magam mögött. És most ez a titkos küldetés az új hobbim:-)

Áááá, tuti őrült.. és még Szőke is!

Kapcsolat: info@furdoszobatitkok.hu

27 Responses to “A szerző”

 1. anna
  december 5th, 2008 at 23:59

  Szia Szilvi!
  Csatlakozom az előző gratulációkhoz!
  Tényleg nagyon szép és hasznos az oldalad! :)
  Gratulálok!!
  szia:anna

 2. Dékány Mihályné
  február 6th, 2009 at 23:11

  Letöltöttem a fürdőszoba tervező 30 órás ingyenes programot, de sajnos nincs magyar nyelvű használati lehetősége, kérlek, segíts! Köszönettel:

 3. Boldog Szilvi
  február 7th, 2009 at 14:09

  Kedves Dékány Mihályné!

  A programnak van magyar nyelvű változata (én is ezt használom).
  A program installálásakor a “US English” nyelvet kell választani, ezután a program automatikusan felismeri a magyar környezetet és a magyar verzió töltődik be.

  2 tippem van, amit érdemes lenne ellenőrizni:
  – újra kellene installálni a programot úgy, hogy a US English nyelvet választja
  – nem lehet, hogy angol nyelvű szoftverek futnak a gépén, így a program ezt érzékeli környezetként?

  Ha nem boldogul, kérem jelezze és szívesen felveszem a kapcsolatot a Kitchendraw magyar szervezetével, hátha ők tudnak segíteni abban, hogyan lehet manuálisan is beállítani a magyar nyelvet.

  Köszönöm, hogy ellátogatott a Fürdőszoba Titkok.hu-ra és remélem hamarosan Önnek is sikerül magyarul élveznie a programot.
  Várom visszajelzését!
  Üdvözlettel,
  Boldog Szilvi

 4. Bogi
  február 22nd, 2009 at 13:06

  Szia Szilvi!
  Most sikerült megvennünk életünk első lakását, ami egy kis panel lakás. A fürdőszobát mindenképpen szeretnénk felújítani, gondolkodunk hogy a kádat is beépítjük, de útban a radiátor. Van valami ötleted? Egyébként gratulálok az oldaladhoz, örülök, hogy rátaláltam!
  Bogi

 5. Boldog Szilvi
  február 23rd, 2009 at 19:47

  Szia Bogi!
  Gratulálok az első lakásotokhoz, tudom, milyen nagy öröm ez:)
  Szerintem Te gondolatolvasó vagy, mivel a hét végén indul egy új sorozat: tippek, trükkök panel fürdőszobákhoz. Az általad említett problémáról is írok benne, valamint további ötleteket is begyűjthetsz – hamarosan olvashatod.
  Érdemes bekukkantanod ide gyakran, mivel napokon belül indul a nagy panel fürdőszoba körkép:) Izgalmas időszak előtt állsz, jó átalakítást és költözést kívánok, szia,
  Szilvi

 6. Dégay Péter
  március 10th, 2009 at 15:55

  Szia Szilvi!

  Első kis lakásomba fogok beköltözni 1,5 hónap múlva!:) Pont jó méretű kis legénylakás, de a fürdőszobával meggyűlik a bajom…

  A fürdőszoba 110x180cm, magyarul alig 2 m2-es. Jelenleg egy zuhanyzófülke van benne és egy pici mosdókagyló, de én kádmániás vagyok, és kádat akarok! :) Tudom, h ez ekkora méretben szinte lehetetlen küldetés… De talán mégsem! A legreálisabb megoldás jelenleg egy RAVAK ROSE kád, 105×140 cm-es változatban. Ezen kívül csak egy kis mosdókagylót szeretnék, de nem tudom, milyet, hova. Van ötleted a fentiekre? Köszönöm,

  Péter

 7. Boldog Szilvi
  március 12th, 2009 at 22:28

  Szia Péter!

  Gratula a legénylakásodhoz, biztos nagyon szuper lesz!

  A fürdőszobád és a Ravak Rosa együtt valóban nem könnyű eset, de talán nem reménytelen. Azonban jó lenne látni egy alaprajzot, egy egyszerű skiccet, fontos lenne tudnom, hogy hol van az ajtó, van-e esetleg ablakod? Ha elküldöd az info@furdoszobatitkok.hu-ra nagyon szívesen és ingyenesen:-) segítek és biztos találunk akár több megoldást is erre a “Mission Impossible”-ra:)
  Várom leveled, szia,
  Szilvi

 8. HammerFall
  március 16th, 2009 at 20:56

  Szia Szilvi!

  Nagyon szuper az oldal! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kádat szeretnénk vásárolni költözés miatt, de akkorát, hogy a férjem is kényelmesen beleférjen (: 180 cm magas. Jelenleg egy 150*100 sarokkádunk van, abban még én férek el kényelmesen. Mekkora kádat javasolsz? Sarokkádat képzeltünk el, de bármilyen kád szóba jöhet, nekem speciel nagyon tetszenek az ovális kádak.
  Össze lehet egyeztetni, hogy a 180 cm magas férjem beleférjen kényelmesen, de a majdani gyerekek fürdetésekor ne kelljen több hektoliter vizet feleslegesen kitölteni? (:
  Köszönöm!
  üdv: Niki

 9. Boldog Szilvi
  március 19th, 2009 at 10:41

  Szia Niki!

  Úgy látom egy cipőben járunk, az én férjem is 180 magas:)

  A férjednek már egy 175-ös normál kád is kényelmes lehet és asszimetrikus sarokkádban is van pl. a Ravak Rosa, amiből a 150×105-ös belső mérete megfelel egy 180-asnak.

  Azt kell tudnod még, hogy a sarokkádakba általában 20-25%-kal több víz kell, mint a normál kádakba, ezért mindig érdemes a konkrét kád űrtartalmát is összehasonlítani. (kb. 200 l körüli az átlag)
  Szerintem ez nem is annyira a leendő gyerkőcök miatt lehet fontos – akiket eleinte úgyis kiskádban fogsz fürdetni, később meg max. félig töltöd a kádat, mert nekik az már nyakig ér majd-, hanem inkább miattatok, hiszen Ti fogjátok nap mint nap teletölteni:)

  Ha olyat keresel, ami nagy is és takarékos is, akkor a Neked tetsző ovális kád biztosan jó választás:)

 10. HammerFall
  március 20th, 2009 at 21:34

  Szia Szilvi!

  Nagyon köszönöm a segítséget! (:
  Niki

 11. Gréta
  május 2nd, 2009 at 15:49

  Szia Szilvi!

  Épp lakásfelújításban vagyok és már megvásároltam a fürdőszoba csempét, amikor rájöttem, hogy feng shui szempontból nem a legjobbat választottam, a csempe színe ugyanis piros és beige virágos dekor csempével kombinálva (Zalakerámia – Kashmir). Mivel a fürdőszobám a lakás keleti részére esik, ott inkább a zöld, barna színeket kellene használnom.
  Van esetleg valamilyen ötleted, hogy mivel lehetne megteremtenem a megfelelő harmóniát?

  Segítségedet előre is köszönöm:)

  Üdv:
  Gréta

 12. Boldog Szilvi
  május 3rd, 2009 at 20:44

  Szia Gréta!
  Először is ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy nagyon szép lesz a fürdőszobád, hiszen a Kashmir egy elegáns, szép csempecsalád és abszolút trendi a piros-bézs színe:) Tudnod kell, hogy a fürdőszoba a Feng shuiban egy “kakukktojás”, szegény kedvenc helyiségem sajnos “közutálatnak” örvend, mivel az FS szerint a lefolyókon át könnyen megszökik a csi.
  Emiatt a 2 legfontosabb vizsgálandó szempont nem a csempeszín, hanem a fürdőszoba lakáson belüli elhelyezkedése (pl. bejárati ajtóval szemben, konyha fölött, a lakás közepén nagyon veszélyes) a mások fontos dolog a “patyolattisztaság” és a jól működő berendezési tárgyak (pl. hibás, csöpögő csapok megjavíttatása).

  Esetedben tehát egy általános fürdőszoba felújítással már eleve a lehető legjobbat teszed a Feng Shui szempontjából is:)

  Szerencsére a fürdőszobában a kiegészítőkkel remekül tudsz “balanszírozni”, a piros-bézshez abszolút illenek a sötétbarna, wenge színű kiegészítők, polcok, szappantartók, törölközők.
  Egy dologban biztos vagyok, ha Te jó érzed majd magad, a Csi is követni fog:o)
  Sok sikert!
  Szilvi

  UI: a Feng shui a fürdőszobában címmel találsz egy 3 részes cikksorozatot a jobb oldali menüsorban a “Népszerű rovatok” között.

 13. Gréta
  május 4th, 2009 at 13:53

  Szia Szilvi!

  Nagyon köszönöm a segítséged :)
  A fürdőszoba helyével nincs gond.Ugyan szemben van a bejárati ajtóval,de egy pici folyosón át juthatunk be, így az ajtó nem látszik a bejáratból. A WC ajtaja viszont pont a bejárati ajtóval szemben van…de, ha jól tudom ez is orvosolható egy BÁGUA tükör WC ajtóra történő felragasztásával.

  Üdvözlettel:
  Gréta

  ui: nagyon tetszik az oldalad, sok hasznos ötletet találtam már :)

 14. Judit
  június 1st, 2009 at 19:52

  Kedves Szilvi!
  Mit rontottam el? Nekem a “Profi fürdőszobai látványtervező program (magyar nyelvű)” -re egy konyhatervező program jön le?
  Előre is köszi a segítséget: Judit

 15. Boldog Szilvi
  június 3rd, 2009 at 10:43

  Szia Judit! Semmit nem rontottál el:) Ez a profi látványtervező program egyszerre konyhát és fürdőszobát is tud tervezni:) Sok sikert!
  Üdv,
  Szilvi

 16. Judit
  június 5th, 2009 at 08:55

  Kedves Szilvi!

  Hetek óta böngészem az oldaladat, nagyon jónak tartom és gratulálok hozzá!
  Külön öröm számomra, a “Zalakerámiás” sorozat, mert osztom a véleményed és mi is ebből rendelnénk…. rendelnénk, de nem tudunk egyről a kettőre jutni.
  A ZAPHIR csempébe vagyok “beleszeretve”, de a környékbeli (BAJA) üzletekben, még mintafalat sem tudnak mutatni belőle, nemhogy felburkolt fürdőszobát.
  A csempecsalád elemei nem mindennapiak (inda-szerű virágminta, csíkossal kombinálva és fekete dekorral???!!!) és hiába álltam neki százszor, képtelen vagyok megtervezni belőle a fürdőszobánk burkolását…
  Kérdésem, hogy esetleg Te találkoztál-e “ügynök-útjaid” :) során valahol legalább egy mintával, vagy itt az oldalon valakivel, aki használta ezt a csempecsaládot?

  Lehet, hogy kissé zavaros a levelem, de akkor jól tükrözi a káoszt ami a fejemben van ezzel a csempével kapcsolatban.

  Tanácsodat előre is megköszönve üdvözöllek: Farkas Darnai Judit

 17. lovasi laszlone
  június 11th, 2009 at 11:40

  Szia Szilvi!
  Május 28-a óta nem kaptam meg a fördőszoba titkokat!
  Vajon miért? Légyszíves segíts! Köszi: Edit

 18. Adrienn
  június 13th, 2009 at 11:13

  Szia Szilvi!

  Szeretném megkérdezni, hogy a Paradyz Babmbusz burkolatot melyik szalonban fényképezted? Szeretném megnézni kiállítva, mert eddig csak a neten találkoztam vele.

  Köszönöm,

  Adrienn

 19. Boldog Szilvi
  június 15th, 2009 at 13:12

  Szia Adrienn!

  Élőben a Stile fürdőszoba szalon Váci úti üzletében tudod megnézni a Paradyz Bamboo fürdőszobát. (kb. a Westenddel szemben vannak)

  Szia,
  Szilvi

 20. Monika
  június 15th, 2009 at 21:21

  Sziasztok!

  Fellélegeztem, hogy rajtunk kívül is vannak olyan “elvetemültek”, akik a maximumot akarják kihozni egy parányi panell fürdőből!
  Rengeteg hasznos tippet olvastam, amit bizti, hogy felhasználunk! Kérdésem az lenne, hogy a már sokszor elátkozott wc mögötti cső-dzsungellel mit lehet kezdeni? Lehet azon kicsinyíteni, egyáltalán érdemes?

  Fali polcot felszerelni a falakra? (üveg, műanyag, tükör?) Mi a vélemény a tükör- csempe díszitőként való alkalmazásáról?
  Minden ötletre vevő vagyok!
  Köszi:Monika

 21. Boldog Szilvi
  június 17th, 2009 at 15:42

  Szia Judit!

  Végignéztem a titkos fotóimat:), de én sem találkoztam még Zaphirral burkolt mintafürdőszobával vagy akár csak fallal.

  Viszont van egy jó hírem, napokon belül indul a fürdőszoba 3D látványtervezésünk itt, a Fürdőszoba Titkok oldalon és a bevezető akciónk során igen kedvező áron, sőt akár ingyen segítünk majd megtervezni a leendő szépséges fürdőszobákat:) Így előre bepillanthatsz az elképzelt fürdődbe és ha szükséges, még időben (bontás nélkül) módosíthatsz, pontosan megtudhatod a szükséges csempe mennyiségeket, a burkolódnak pedig kész falterveket adhatsz – így garantáltan szép lesz a végeredmény:)

  Szia,
  Szilvi

 22. Gyermán M. Mirela
  július 2nd, 2009 at 11:51

  Szia Szilvi

  Nagyon örülök hogy most kezdődött el ez a “mini tanfolyam”,ugyan is teljes házfelújítás előtt állunk és nagyon jól jönnek a jó gondolatok, hogy mit hogyan kell megtervezni!Én személy szerit egy álomfürdőszobát szeretnék csak attól félek (amit te is említetté)hogy ha kész lesz nem olyan lesz amit igazából elképzeltem!
  Nagyon várom a tanfolyam következő részét!

 23. Zoltán
  július 2nd, 2009 at 11:53

  Hu… mester már van, csak én még ott tartok, hogy ki sem tudom választani, milyen fürdőszobát szeretnék ! Egyet tudok: szép legyen, egyszerű de különleges, nyugalmas, világos, “családias” mert nemsokára a kedvesemmel együtt használom…
  Ami szerencsés:van külön mosókonyha, külön WC, és a fürdőszobába elfér a dupla mosdó, egy tusoló és egy kisméretű fürdőkád.
  Nos hát akkor milyen is legyen az én “álomfürdőszobám” ???
  üdv:Zoli

 24. Boldog Szilvi
  július 2nd, 2009 at 11:57

  Kedves Edit!
  A hiba nálam van. Hamarosan megoldom és folytatom! Köszi a türelmedet:)

 25. Jóljárt Ildikó
  október 7th, 2009 at 11:21

  Kedves Szilvi!

  Szeretnék Veled telefonon egyeztetni.
  Kérlek, a megadott mailcímre küldd el a számod.
  Várom mielőbbi válaszod.
  Köszönöm!

 26. Faragó Károly
  október 27th, 2009 at 12:51

  Sziasztok!
  A kapkodás nem jó, ebben eggyetértünk, de lrhet jó munkát “gyorsan” -pontosabban- szervezetten is végezni.
  Fontos ebben az elképzelés, ezután az anyagi lehetőség.
  Üdv.:fk

 27. Mester Éva
  november 23rd, 2009 at 17:57

  Szia Szilvi!
  Tetszik az oldalad.
  a szombaton melletted ülő

Neked mi a véleményed?

Mielőtt kérdeznél: A kérdésekre általában 1 héten belül válaszolunk, köszönjük türelmed. (ha most először írsz ide, akkor a hozzászólásod nem jelenik meg azonnal, hanem csak akkor, amikor válaszolunk rá.)

A reklámtartalmú hozzászólásokat automatikusan töröljük. Amennyiben reklámozni szeretnéd magad, céged vagy terméked, a Mesterkereső vagy Üzletkereső oldalon a helyed!)

Fürdőszoba felújítás, építkezés előtt állsz?
Ötleteket és kedvezményeket keresel?

SZOLGÁLTATÁSOK

Fürdőszoba TV

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

  None Found

Ti mondtátok…

"Nagyon hálás vagyok a Fürdőszoba Titkokért, mert nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet lestem el innen és ennek köszönhetően most már nekünk is egy szerethető, nekünk tetsző fürdőszobánk van!" Kati

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

"Kedves Szilvi ! Fogadja őszinte köszönetemet, gratulációmat amit csinál , ahogyan csinálja az briliáns. Miután a fürdőszoba mindig a népek kultúrájának meghatározó , minősítő eleme volt Ön valódi küldetést teljesít ennek tárgyában. De jó lenne más területen is ilyen rátermett emberekkel találkozni. Kézcsókkal, vödör vízzel, tisztelője : Kocsis Albert"

Feliratkozás a Tippek és Trükkök hírlvélre!

"Kedves Szilvi! Nagyon tetszik az oldalad, mióta rábukkantam, alig alszom…:) Erzsi"

Az ingyenes Webmagazin Neked is jár!

"A Fürdőszobatitkok zseniális" - V. Ági, internet marketing szakértő

Feliratkozás az ingyenes magazinra és hírlevélre!

"Ellátogattam honlapjára, tetszetősnek találtam a tartalmában és megjelenésében egyaránt." K. Adrienn, feng shui szakértő

Jól jönne néhány ötlet? A megoldásért katt ide!

Gratulálok a weboldalhoz, ötletes, mozgalmas! Sz. Edina, lakberendező

Ingyenes fürdőszoba tervezők: Mert megérdemled!

A fotó és a bemutatkozó szöveg nagyon tetszett, kár eldugni." Cs. Péter, informatikus

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

A mai napon a furdoszobatitkok.hu fantázia nevű blogját meglátogattam. Szeretnék gratulálni hozzá, nagyon színvonalas honlapot készített. - egy szakmabeli webáruház

Feliratkozás az ingyenes magazinra és hírlevélre!

"Nagyon örültem, mikor véletlenül ráakadtam a lapodra, köszönöm neked, hogy van ilyen. " H. Józsefné

Jól jönne néhány ötlet? A megoldásért katt ide!

"Szia Szilvi! Csatlakozom az előző gratulációkhoz! Tényleg nagyon szép és hasznos az oldalad! :) Gratulálok!!" Anna

Ingyenes fürdőszoba tervezők: Mert megérdemled!

Jó lett a magazin, csoda szépeket láttam! Erzsi

Ingyenes fürdőszoba magazin: Ez még jól jöhet!

"Felháborító! Egy percem sincs és már vagy félórája itt ragadtam és olvasok:-)" P. Laci

Az ajándék fürdőszoba webmagazin neked is jár!

ÚJ!!! CSEMPE KERESŐ

 • ÁR szerint (Ft/m2):

 • GYÁRTÓ szerint:

 • TÍPUS szerint:

 • Látványterveim:

  FÜRDŐSZOBA KERESÉS

  STÍLUS szerint

 • SZÍN szerint

 • MÉRET szerint

 • NÉPSZERŰ ROVATOK