Tubadzin Elegant Flower avagy egy modern fürdőszoba látványterv története

Ma egy modern és pici fürdőszobáról készült látványtervemet szeretném megmutatni Neked.  Küldetésünk itt egy modern és barátságos családi fürdő létrehozása volt egy kicsi, ablaktalan, sötét fürdőszobában, Tubadzin Elegant Flower burkolattal.

Tubadzin Elegant Flower Csempe  - fürdőszoba látványtervBár a fürdőszoba nem túl nagy, mégis kényelmesen befért a dupla mosdó, aszimmetrikus sarokkád és WC (szerencsére a mosógépet nem itt kellett elhelyezni, bár ez is megoldható lett volna a mosdós rész átalakításával). A teret tükrökkel és a szokásosnál több fénnyel tettük világossá és optikailag nagyobbá. Az álmennyezet ugrásai, a padlóburkolat váltásai és a Wc feletti mozaikos falfülkék gondoskodnak minden szögből kellemes látványról.

A burkolat választás szerintem azért volt remek választás, mert a falicsempék finom csíkozású textúrája, kellemes színei barátságos és modern légkört teremtenek, ráadásul a csempék ára  is kedvező.

Ha szeretnél körbe nézni ebben a Tubadzin Elegant Flower fürdőszobában, a linkre kattintva több képet láthatsz, a kollekciót pedig élőben is megtekintheted Álomfürdőszoba stúdiónkban.

Ha tetszik a blog és szívesen néznél még több látványtervet és álomfürdőszobát, akkor csatlakozz Te is az Álomfürdőszoba Facebook táborához, hogy le ne maradj sok más hasznos fürdőszoba tippről és inspirációról, nyomd meg a Tetszik gombot jobbra, a narancssárga doboz alatt:)

A tervekről és a csempéről szóló videot pedig a Youtube-on “Tubadzin Elegant Flower modern fürdőszoba” néven megnézheted itt.

Ha Te is szeretnéd a legjobbat kihozni fürdőszobádból, az Álomfürdőszobák.hu-n sok szeretettel várunk, ahol a teljes Tubadzin Elegant Flower csempe kollekciót megrendelheted  kedvezményes áron, így sokat spórolhatsz a bolti árakhoz képest.

Similar Posts: