Gyerekfürdőszoba Porcelanosa Qatar csempével

Ma egy különleges gyerekfürdőszoba képeit hoztam el Nektek, ami az elmúlt években megvalósult sok száz álomfürdőszoba közül is az egyik kedvencem:) Máris elmesélem és persze mutatom is, hogy miért.

Porcelanosa Qatar gyerekfürdőszoba

Először is gyerekfürdőszobát tervezni jó móka, különösen a leendő tulajdonosok miatt. Jelen esetben képzelj el egy szőke, jóképű kispasit, arcán mindig huncut mosollyal —  nanáááá, rögtön levett a lábamról:) Azt is nagyon szeretem,  hogy egy gyerekfürdőnél jókat lehet ötletelni, hiszen a fő cél, hogy száműzzük az unalmat, és inspiráló környezetet teremtsünk a törpéknek. (Megjegyzem, én ezt minden fürdőszobánál nagyon fontosnak tartom! Nincs lehangolóbb egy drága dolgokkal, ám unalmasan és ötletszegényen berendezett fürdőnél).

Itt azonban ötletelésben nem volt hiány, hamar egy hullámhosszra kerültünk a roppant kreatív és jó stílusérzékkel megáldott anyukával, aki a gyerekszobába tervezett tengeri és nyári kalandokat idéző falfestést szerette volna továbbvinni az ehhez kapcsolódó fürdőszobában is. Igen ám, de máris itt egy nagy dilemma, ami miatt gyerekfürdőszobát tervezni roppant izgalmas, de nem könnyű.  Hiszen a szobában a falat pár év múlva könnyedén átfested és kész, azonban a fürdőben nem biztos, hogy 5 év múlva szívesen vered le a drága burkolatot…

Porcelanosa Qatar és a türkizkék üvegmozaik újdonság

Ha Te is olyan szerencsés vagy, hogy külön fürdőszobát tervezhetsz a gyerkőcnek, érdemes elkerülnöd néhány rád leselkedő csapdát. Első számú csapda, hogy szeretnél egy igazán neki szóló gyerekfürdőt az imádott figurával/motívummal/designnal. Azonban el sem hiszed milyen gyorsan nőnek ezek a törpék, alig pár év és a ma még ötletesnek és roppant találónak gondolt fürdőt kiskamaszod hűűű, de cikinek tartja majd. A rossz hír az, hogy ez sokkal hamarabb lesz, mint ahogy egyébként újra burkolni szeretnél.  Ennél már csak az rosszabb, ha az előbbi miatti félelmedben egy se hús- se hal típusú, unalmas fürdőben keresed a megoldást, mert így még arról a pár évről is lemondhatsz, amíg viszont nagyon élvezné.

Nemcsak gyerekfürdőszobában mutat jól a kádvilágítás;)

Na de visszatérve a mai fürdőre, bevetettünk mindent annak érdekében, hogy tengeri témához kapcsolódó, inspiráló, ám 10 év múlva sem “hű, de ciki” gyerekfürdő születhessen. A tenger hullámait idéző Porcelanosa Qatar minden túlzás nélkül mondom, hogy gyönyörű burkolat. Nemcsak fürdőbe, de akár egy modern nappali falára is szép megoldás. Kiegészítésként egy üvegmozaik újdonság került a kád oldalára, ami megvilágítva igazi látványelem,  valamint egy épített mozaik pult a mosdó köré. A padlóra nagy kérdés volt, hogy mi kerüljön. Ekkor beugrott, hogy legyen egy stég, ami a kádhoz vezet, kavicsokkal körberakva. Igen ám, de a picur félő volt, hogy a kavicsokat esetleg “megkóstolja”, így végül egy kicsit szélesebb “stég” és egy kavicsmozaik került a padlóra, ez tuti a helyén marad:)  Hogy mindig legyen jó társaság, a fürdőbe költözött Némó  is (a fürdő és gyerekszoba közötti egyedi ólomüveg ablakokra.)

A projekt során én is tanultam ám új dolgot, méghozzá az infrás pisszoár működési elveiről:)

Íme a fenti fürdőszoba receptje, kombinálj bátran Te is:

Porcelanosa Qatar Nacar csempe – Részletek >>> http://alomfurdoszobak.hu/hu/porcelanosa-quatar-konyha-csempe-/4411-porcelanosa-qatar-nacar-316×90.html

Türkizkék üvegmozaik – Részletek >>> http://alomfurdoszobak.hu/hu/150-3d-s-uveg-mozaikok

Kád: Hopa Catania Részletek >>> http://kad-ar.hu/kad_akcio/hopa-catania-akril-kad

Fahatású padlólapok – Részletek>>>http://alomfurdoszobak.hu/hu/255-fahatasu-padlolapok

Kavics burkolat >>>http://alomfurdoszobak.hu/hu/921-kavics-dekor-mozaik

porcelanosa-qatar-nacar

Jövő héten érdemes visszajönnöd, mert egy JÁTÉKKAL várlak Titeket!

Kép forrása: saját fotók és Porcelanosa Qatar enteriőr kép

Similar Posts: