panel-furdoszoba-paradyz-bamboo-5 Panel fürdőszoba tippek rovatunkban arra keressük a választ, hogyan lesz a rút kiskacsából gyönyörű hattyú. Ma Kati, az egyik olvasónk elárulja Nektek és megmutatja milyen pompás fürdőszobát is varázsolt maguknak egy debreceni panel fürdőszobából a Paradyz Bamboo csempékkel- nekem NAGYON tetszik:)) és még azt is részletesen elárulja, hogy mindez mennyibe került.

Paradyz Bamboo és a SzerencseTündér

Mielőtt levelét közzétenném, el kell áruljam, hogy a legnagyobb öröm számomra, amikor megosztjátok velem a sikerélményeteket és szeretném megköszönni Katinak, hogy megmutatta igazán pompásan sikerült Paradyz Bamboo panel fürdőszobáját nekünk:)) Biztos vagyok benne, hogy akadnak majd bőven, akik inspirációt merítenek a képekből:)

“Kedves Szilvi!

Nagyon hálás vagyok a Fürdőszoba Titkokért, mert nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet lestem el innen és ennek köszönhetően most már nekünk is egy szerethető, nekünk tetsző (Paradyz Bamboo)fürdőszobánk van!

Egy  debreceni, 19 éves, 58 m2-es panel lakás 3 m2-es  fürdőszoba + Wc felújításáról van szó. Annak ellenére, hogy panelház, mégis nagyon szeretünk itt lakni  férjemmel és 18 éves lányunkkal, mert inkább társasház jellege van, de amíg az ablakunk alatti fáknak jót tett a 19 év, bizony a fürdőszobát igencsak megviselte. Eredetileg a Wc felújítása nem szerepelt a tervben, de “ha már itt van a burkoló meg a vizes legyen az is rendben” felkiáltással túlestünk ezen is, így a költségekben ez is szerepel. Sok mindent behatároltak a hely és az anyagi lehetőségeink , illetve az hogy a meglévő fürdőszobabútort nem akartuk lecserélni. Az időmumust saaajnos nem sikerült elkerülni, mert hát ki gondolta, hogy a június végén feltett puhatolózó kérdésre “kb. mikor tudná vállalni?” a “július 20-án kezdhetjük” meglepő válasz érkezik. És mivel a szándékon, meg a régi bútoron kívül még tervünk sem volt, nemhogy csapunk meg kádunk, így egy kicsit loholósra sikerült a dolog, de a lényeg, hogy a végeredmény a kötöttségek ellenére  nekünk tetszik! Ja, és bizton állíthatom, nem csak mumusok vannak, mert nekünk sokszor segített Szerencse tündér :)) aki első számú hozzávalója a “Hogyan újítsuk fel fürdőszobánkat 1 hónap alatt ?” receptjének!

Fürdőszoba két hete kupisan…..

….és egy héttel később. Sajnos olyan pici a hely, hogy csak részleteket tudok fotózni.

A mosógépet száműztük a fürdőből, és mivel a konyhában nem volt elég hely, így az előszobai beépített szekrényben- ami közvetlenül a fürdőszobafal másik oldalán van- alakítottak ki neki csatlakozást.
A mosdópult wedi lemezből került kialakításra, ahogy javasoltad.Hátra van még a régi bútorok felújítása és a festés.
Költségek:

Paradyz Bamboo fürdőszoba

csempe fürdő:  Paradyz Bamboo 79200 Ft   Legjobb áron az Álomfürdőszoba.hu-n!
wc: 18000 Ft Baumax
kádtöltő csaptelep Hansgrohe Focus S 25800 Ft Gulyás Tüzép Debrecen
zuhanyszett Hansgrohe Crometta 85 vario 8400 Ft Gulyás Tüzép
mosdó csaptelep Diplon 8100 Ft Solar D
mosdó noname 12600 Ft Baumax
kád Idroform 150×70 25600 Ft Gulyás Tüzép
kádparaván  Hopa Evora 130×80 24200 Ft  Hopa kádak legjobb áron az Álomfürdőszoba.hu-n!
törölközőszárító radiátor+fűtőpatron 31000 Ft Solar D
monoblokkos wc Fayans (bulgár, roca-nak gyártva,remek, csak ajánlani tudom)22900ft Baumax
kádelő bambusz burkoló 6000 Ft Bárka Debrecen
lámpa IKEA 9000 Ft
konnektorok, dugaljak 7200 Ft
2 db ventillátor 9000 Ft
csőszifon 2300 Ft
hátfal wc-be 10000 Ft
csövek, szerelvények 36000 Ft
ytong+konzol 8400 Ft
Murexin D4 tapadóhíd 9800 Ft
wedi lemez 14200 Ft
szilikon+élvédő 3100 Ft
ragasztó+fúga 10600 Ft
Összesen: 381 400 Ft
Munkadíj burkolás víz- villanyszerelés fürdőszoba+wc: 100 000 Ft
Nagyon sok sikert kívánok neked a Fürdőszobatitkok-hoz, mert nagyon sokunknak segítesz vele!
Üdv : Kati”

Szeretnél beleselkedni mások fürdőszobájába? Kíváncsi vagy, mások vajon hogy csinálták? Ha igen, akkor a Megvalósult Álom rovatot garantáltan imádni fogod! Büszke tulajdonosok mutatják be képeiket és mesélik el tapasztalataikat, pont úgy, mint Kati, a Paradyz Bamboo és a Szerencsetündér levelében, további cikkek itt.

Similar Posts: