Te is éppen sarokkád vásárlás előtt állsz? De kicsi a hely és éppen azon tűnődsz hogyan férne mégis be?

Akkor egy asszimetrikus sarokkád remek megoldás lehet számodra. A klasszikus sarokkádak kis fürdőszobába sokszor egyáltalán nem férnek be, ha meg igen, akkor minden helyet elfoglalnak és Te már könnyen lehet, hogy kívül rekedsz:)

Egy asszimetrikus sarokkád a normál sarokkádak formavilágát és kényelmét nyújtja Neked, miközben még “energiatakarékos” is, hiszen sokkal kevesebb víz kell bele.

A méretei: általában 95-110 a keskenyebb, 140-180 cm a hosszabb oldalon.

Roppant változatos formában kapható, a leggyakoribb az enyhén íves forma, de van már olyan is , amelyik szögletesen ugrik be.

Talán az egyetlen hátránya egy óriás, klasszikus sarokkáddal szemben, hogy általában csak az egyik irányba lehet feküdni, tehát mielőtt megveszed érdemes otthon átgondolni, hogy a kádban ülve melyik irányba szeretnél majd inkább nézni és aszerint kiválasztani a kádat.

És most lássunk 3 bombajó asszimetrikus sarokkádat:

1. Ravak Rosa asszimetrikus sarokkád

Bár nincs országos statisztika erre vonatkozóan, azonban tapasztalataim alapján messze a legnépszerűbb asszimetrikus kád ma a piacon.

Szépen ívelt, tágas belsőtér, rengeteg választható extra lehetőség – jó minőségben, megfizethető áron.

Kattints ide a képekért és további infoért.

2. Olsen-Spa Napoli asszimetrikus sarokkád 150×100

Lendületes vonalvezetés, 10 év garancia, mindez igen kedvező (50 ezres) árkategóriában. Nem rossz…

Nézd meg itt!

3. Riho Doppio asszimetrikus sarokkád

Európa egyik legkedveltebb, holland gyártójától egy különleges, szögletes formájú asszimetrikus kád, óriás méretben 180×130. Azoknak akik nem kedvelik az íves vonalat. Minimál stílusú fürdőszobákhoz telitalálat. Fellelt ár: kb. 167 ezer.

A képeket itt találod!

Ha érdekel, milyen anyagú kádak vannak, milyen szempontokat érdemes egy kádválasztásnál figyelembe venni, akkor olvasd el a Hogyan válasszunk kádat? cikket.

További asszimetrikus sarokkádak a legjobb áron itt.

Similar Posts:

    None Found