Panel fürdőszoba tipp sorozatunkat folytatva ezúttal egyik kedvenc lakberendezőnk, Németh Gábor remek tárolási ötletét szeretném bemutatni.

A fürdőszobai kozmetikumok, piperék, takarítószerek esztétikus tárolása nem kevés fejtörést okoz annak, aki panel lakásban él. A sokszor még 3 m2-nél is kisebb fürdőszoba nagy részét a kád foglalja el, amit általában előlappal, csempézett fallal takarunk. De miért nem használjuk ki inkább ezt a teret?  Lássuk mit mond erre egy lakberendező, mit javasol nekünk Gábor.

Használjuk ki a kád alatti teret. A széles peremmel épített kád alatt levő – egyébként kihasználatlan – holt terület kiváló megoldást nyújthat a névnapi/szülinapi ajándékba kapott illatszercsomagok, szappanok, samponok, tárolására felhasználásukig. Ugyanitt helyet szoríthatunk a tartalék fogmosási és borotválkozási, vagy intim szereknek. A nagyobb kád alatti térből kikanyarított szekrényke alkalmas lehet a pót törölközők, vagy akár a szennyes ruhák tárolására is. Az így nyert – a kádig terjedő – terület szabadon kihasználható a személyre szabott beépítéssel.

Minek nincs helye? Gondold át, és csoportosítsd át őket a kád alá.

Fontos: a kád alatt mindig hagyj helyet a vízvezeték szerelőnek! Soha ne legyen csőtörésed, vagy csöpögő vízcsapod, ám ha mégis szerelni kell, igen jól jön majd egy falbontás-mentes „bejárat”.”

Hát igen, többek között az ilyen ötletekért érdemes lakberendezőt fogadni:) Gábor egyébként kifogyhatatlan a kis fürdőszobákra vonatkozó ötleteiből, így talán nem meglepetés, hogy fogtok még vele találkozni ebben a rovatban…

Similar Posts: